Förträffligt

Jag har kommit fram till att jag älskar att åka buss. Inte sån långfärdsbuss kanske, och inte heller att åka buss ensam. Men med en stadsbuss med emelie sent en eftermiddag, när solen lyser starkt genom de ljusbruna fönsterna, då älskar jag att åka buss. :)

Jag älskar att ligga i sängen på mornarna, när solen skiner genom mitt(&carinas) fönster, det är myyyys :) & jag som åkte till skolan fyra timmar innan vi började, det kan väl kanske klassas som sjukt osmart? wellwell, det är jag & kim det ;)

så vi fördrev tiden med att gå och prova lite kläder, kim hittade en überfin klänning som hennes mor bara MÅSTE köpa åt henne, för annars gör jag det! helt billig var den också :) jag köpte ett himla fint linne med rosett och allt, inte riktigt jag, men det kan väl bli. :D

en vecka kvar, oj vad tiden går! :O

puss!(johanna0kim&emelie)


Fotoblixtar & vackert väder

YES, äntligen internet at home igen, jag har saknat det mer än jag vågat erkänna för mig själv ;) eller, hmm. borde väl egentligen läsa svenskaboken nu, ngt som jag antagligen gjort om jag inte kunnat suttit här.. så ja, frågan är ju hur bra det är med internet egentligen.. :P nog filosoferat om det.

jag har helt CPONT i vaderna, sjukt.

hundra höjdare ikväll, hoppas det är bra nu när jag ska sitta uppe & vänta. ska nog koka lite nyponsoppa och sitta och mysa framför tv:n :) (nytt favoritord på G? mysa.  hm, lite töntigt kanske. men sån är ju jag, så det får ni ta ;D)

menmen, nu ska jag ta & ringa nyberg, för det var alldeles för längesen!
uppdateringar om helgen i skånes fagerhult följer ;)

puss! (johanna0kim&emelie)



13 dagar

sen bär det av, ska bli himla kul. :)

här har man precis vart och gjort ett historiaprov(av ngn konstig anledning missade jag det förra veckan :O), och vad möts jag av när jag kmr tillbaka, jo, I'll tell you:
det ligger TRE delikatobollpåsar bredvid min dator! alltså, tre! men bara två människor. precis som jag nyss skrev på en liten lapp som jag sedan placerade vid min sambos dator

frågorna hopar sig i min trötta hjärna.

dagens låt: summer of 69' (enligt emelie, men jag håller väl med för husfridens skull)

Skånes fagerhult är det som gäller i helgen, oojojoj vad KUL :D det ska bli långa promenader så jag får se hela stället., för det är ett stortSTORT ställe ;) (nu snackar hon om att jag måste se kyrkan med, det låter ju.. kul. :p)  men godisflyget, det blir nog en upplevelse utöver det vanliga. ;)
jag älskar fredagar, träningen är cpjobbig & det gör att maten oftast är jättegod efteråt. fast idag var det nudelwok, och.. som kim sa, wok är inte min favorit direkt. sen är det så vackert väder idag med, & jag vet inte.. man blir så glad :D

kim är världens mest skadeglada människa, :O men jag tkr om henne ändå <3

nej nu tror jag jag sticker ner på westside och köper mig en chokoladeboll(det finns ett betydligt mer passande ord, emelies favorit btw, men det lägger vi censur på känner jag:P)
puss! (johanna0kim&emelie)


tillbakablick.

would/should? tkr det är en dum fråga rent utbildningsmässigt, men.. hm.

jag har kommit på att min blogg huvudsakligen innehåller en massa tröttsamt snack om vädret. men what can I say, det påverkar mig på alla sätt ;) när det är mulet känner jag mig ganska mulen(kan man känna sig mulen? hm), & när solen skiner känner jag mig oövervinnerlig. det är kanske därför jag älskar sommaren så? :D

jag orkar inte med all drama längre, vill inte.

jag måste lära mig att hålla ordning på saker, & först och främst hålla ordning på mig själv, för det är nog det jag suger mest på. typ ALLA mina utvecklingssamtal i ett nötskal;
"joo, det som är mest problem med är väl det här med ooordningen.. hon håller knappt reda på sig själv."

 men,
I'm just a mortal with potential of a superman! :D

puss!

Lukas :)

Lukas :)

Mörkt, & blött

nu regnar det. och jag som var så positiv bara för ett par timmar sen. (men hjälp, vad jag är duktig på att uppdatera för tillfället :D) visserligen är klockan rätt mkt och det är ganska mörkt ute, men I bet att även om det vore dag och ljust hade det vart molnigt och regnat. shit vad dumt det lät, men ni fattar vad jag menar, (och även om ni inte gör det så är det mitt i natten och jag orkar inte ta bort det! :P)

känner mig sjukt ofräsch, är sugen på att duscha men det känns inte som en speciellt bra idé såhär klockan 00.04, för jag lär bli väldigt pigg efteråt, och för att inte tala om kmr mitt hår inte torka på tre timmar, (übertjockt som det är :P) och hur bra är det? har visserligen inte mkt planerat inför tomorrow, men ändå.

kom att tänka på detta idag, i torsdags var det tre veckor kvar tills ITALY. HILFE vad tiden går. :O

Puss! (johannaOOKim&Emelie)


små lätta moln.

Gick runt & var sådär allmänt lycklig över vädret igår, för även om solen inte sken konstant, föll det iallafall inte en enda regndroppe på mitt bara huvud när vi cyklade till träningen. (eller, ja. cykla är väl till att ta i, för inte fan är det en cykel jag äger)

iallafall så råkar jag yttra mig om att det var så härligt med blå himmel och att jag var så lycklig över att sommaren börjar närma sig. vet ni vad jag får slängt i ansiktet? jo, emelie börjar snacka om att bara för att inte heeela himlen är blå, (det fanns väl ett litet genomskinligt vitt moln ngnstans..) så kunde man inte kalla det för "blå himmel", eftersom det underförstått betyder "klarblå himmel" i skåne. hmpf, där fick man för sin positiva anda, ska nog lägga ner det där med att umgås med folk från sydsverige, de är sådana kappvändare&dessutom ser de glaset som halvtomt. :P

Har kommit fram till att det bästa man kan göra i det här vädret är att sitta inne och titta ut och föreställa sig hur varmt det är, eftersom så fort man kmr ut blir man så himla besviken. (förutom i växjö då, för där är det tydligen lika varmt som det ser ut :O) och kim är nog den enda jag känner som blir ledsen över att det är varmt när hon ska cykla hem, citat: "men då blir man ju varm.." och sedan när jag föreslår att hon ska strunta i jackan om det är så varmt som hon påstår att det är, "men, då blir jag kanske kall och det är så jobbigt att stanna.."
jag säger då det, vilka I-landsproblem man kan ha. ;)

& btw, apelsiner är himla goda egentligen..

puss!  (johannaOkim&emelie)

Platt fall.

 jag är, för att inte överdriva (som jag dessvärre har en tendens till ibland när jag vill tycka alldeles speciellt mkt synd om mig själv) inte arg, utan IRRITERAD. just idag, när jag hade möjligheten att sova hela förmiddagen (om jag bara velat) möjligheten att vakna pigg & utvilad för första gången på mkt länge, ja vad tror ni händer just denna morgon som egentligen skulle var tänkt att helt och fullt bli tillägnad slöheten?

jo, möjligheterna utbyts till omöjligheter, och mina kära hyresvärdar passar på att dra igång med renoveringen igen efter vintern. och inte fan är det måla om de håller på med, hade man gått efter de hemska ljud som nådde mina öron kl halv 8 i morse skulle det vara mer troligt att de höll på att riva hela huset med hundra skrikande katter som symfoniorkester för att göra det hela lite mer stämmningsfullt.

men hm, egentligen är jag itne arg på mina hyresvärdar, utan mest på den obotliga otur fru fortuna gett mig. och frågan jag ställer mig jämt och ständigt, när jag hamnat i en av dessa situationer den nyss nämnda oturen så ofta sätter mig i; what did I ever do to her? ^o)


bäst.

bäst.

dagens ord: tattare

Nu när Kim sitter här bredvid mig och sjunger på sebastians melodifestivallåt, (himla söt kan jag ta och tala om) med hennes vackra stämma i vänsterörat tillsammans med solen som skiner utanför mitt fönster, känner jag budskapet hon sjunger växa sig starkt i mitt stolta bröst, för
 
everything will be okey.

allt kmr bli bra, för snart är sommaren här och jag har de bästa vännerna i världen :) längtar efter att få lägga undan vinterjackan på riktigt, efter att få springa barfota på het asfalt, känna doften som kommer efter ett blött sommaregn, efter att ligga i solen och lyssna på gyllene tider, efter att tävlingssäsongen ska börja, efter den underbara sommar som jag känner på mig att 2007 kmr bli :D

as the sun is setting, we're forgetting, (så sant) 

 
puss! (johanna0kim&emelie)


Grönt är skönt

hmpf, jag har en dålig hårdag, & jag tror att jag gjort sönder hårtorken. dessa båda disasters har sin grund i en och samma händelse, jag blåste håret  nyss nämligen.
(men HAHA, vadå "blåste håret", ganska komiskt ändå. typ, "HAH håret, där trodde du allt att kammen blivit helt galen men NEJNEJ tacka spännet du har blivit blååååååst!" skulle väl funka, huh? :)

hmm, helt slapp dag idag, är lite sugen på att se mamis "så blir du fast&välformad"-dvd,(alltså, JÄTTESUGEN, verkligen!) meeeeen..
måste nog damma av sängen, och kiwi är också gott.

och jag har så tråkigt att jag skulle kunna pussa på hundlatrinen i parken, bara för att hitta på något.

och imån fyller kim år! :D

men ska nog gå och se på en film med Ewan McGregor nu, (uttalas tydligen jeowan, varför inte döpa ungen till johan då? ) för han är snygg och hans uttal är SNYGGAST,

puss!