VI ÄR BÄST!

ag&emelie alltså. sjukt bra, inget snack om saken :D på allt.
 
helt ärligt, -dagen har vart galet nice, med 3 pers för mig och ett askalas pers för emelie. -dowin i våra hjärtan! verkligen.

nu firrar vi, med glass och en massa mat, + lite annat som inte är passande för en flicka som inte fyllt arton än. senare blir det kanske lite gisledagarna, hehe största eventet i gvd. skulle visa emelie hur mkt folk det faktistk finns här och döda hennes fördomar om att det är en.. by, men det gick sådär. kom upp till samhället och där var inte en kotte, ringde till elin och hon berättade att jag dels var på fel ställe, dels på fel dag. haha, snacka om att inte ha koll längre, -kände mig som en utomstående.

nu ska vi se vad resten av kvällen bjuder på, jag och emelie tänkte bara berätta för allmänheten om dagens bravader. glöm inte;  VI ÄR BÄST! ;)

kärlek!1


I don't know what you do, but you do it well

nu ska jag börja blogga igen! (& alla dansar, bugar och klappar händerna)

det är nog inte så svårt att skriva ett par inlägg om dagen, det svåra är nog bara att komma igång.
precis som med städning. (som jag har utövat alldeles för lite av idag, igen.)

hur som helst, nu borde jag sova. sa till och med till tina när hon gick hem för en halvtimme sen att jag skulle sova då, och det skulle jag. har till och med min fina sov-tröja på mig.

men jag är inte trött längre, och jag anar att det är bob's inte-så-sockerfria-jordgubbssaft som ligger bakom problemet. jag+socker - ingen bra kombination, ATTANS.

imorgon är det emelies 18års fest, och eftersom it is held at my place tar vi det lite som min utflyttningsfest också.
på tal om det, - jag ler, jag skrattar, jag talar om det utan sorg i rösten. men jag vill inte flytta, verkligen inte. men imorgon ska jag ha kul, jag ska chilla och ha fullkomlig koll på läget. även efteråt. & glömma mina bekymmer.

men nu ska jag sova, för det kmr bli en bra dag imorgon, & bra dagar inleds med sömnrika nätter.

kärlek


there's no need to complicate

lalalaa, idag har jag bränt mig.

dagen har vart sjuukt soft, nästan för soft med tanke på vad jag borde ha tagit tag i. Väcktes runt åtta av min moder, låg och drog mig till halv nio, & sen gick jag till datorn & såg på grey's. sen ringde paps, tanken vart att jag skulle till doktorn idag, men den där strejken hindrade min framfart och jag fick tid imorgon istället.

menmen, jag är inte den som är den så jag spikade genast nya planer, - packade min nya röda ryggsäck med vatten & matteböcker och gick upp till m&m. :) satte mig bredvid mormor & solade till klockan fem, då kom paps och hämtade mig. ngt matteplugg? njet.

vi åkte hem, åt, & sen övningskörde jag för första ggn på riktig väg. med andra bilar. stort, for real.

sen ringde carina från huvudstaden, hon ska träffa fidde imån hon, coooolt. jag vill också träffa kändisarr.

men nu ska jag soooova, för jag har faktistk, tro det eller ej, en tid hos doktorn imån klockan 10.45, och innan jag sätter mig i bilen för att åka upp dit ska jag både hunnit med att städa mitt bombnedslag till rum, OCH hittat mina linser. har nämligen tre månaders som bara har försvunnit. alltså, TRE MÅNADER med endagslinser, vet ni exakt hur många separata linser det blir?
mjo, exakt, - 180 ST!  ingenting man sitter uppe och skrattar ihjäl sig åt, direkt.

kärlek.