bara lukten gör mig svag

okej, det var skamlöst längesen igen, men eftersom jag tenderar att aldrig hålla vad jag lovar så ska jag inte säga ngt mer om saken - jag bloggar när jag vill, sådetså.  ( i ett försök att vara lite kavat och självständig, jo eller hur)

Jag har sommarlov, sen cirka en och en halv vecka tillbaka. det är inte så nice, för just för tillfället jobbar jag, vilket också innebär att jag försummar mitt sociala liv, men det är sånt man får ta :) ska bara jobba ett par dagar till iallafall, så det är helt okej ändå.

vus i helgen, det ska bli kalas! friidrott, ullevi och liseberg, det blir inte mkt bättre än så. <3 när man dessutom får träffa en massa underbara människor, så är lyckan fullständig. :) 

På tal om ingenting har johannes gått och blivit helt galen. Han sitter för tillfället och skriker ut saker i tomma luften framför datorn, inget som är direkt hörbart för mitt otränade öra, men jag är rätt övertygad om att det gäller dataspels-slang, inte min starka sida direkt.  Det värsta med det hela är dock att mor och far behandlar det som om det vore helt normalt när han gör sådana saker, -de har liksom vant sig. skrämmande.

well, kan väl ta och avrunda med en lista, något som jag har tänkt mig ska bli en bestående punkt i mina framtida inlägg- när jag nu väljer att blogga nästa gång, vill säga. (för jag är kavat och självständig) 

för p3 nördar (dvs carina) kan jag rekommendera att bara byta ut den trallvänliga melodi som används till "dagens tips"  i pang prego och då byta ut det mot följande rubrik. föreställ er det varje gång jag skriver det framöver, det hela blir mkt mer komiskt på detta vis. om man nu gillar löjliga signaturer med för många stavelser och gapiga skåningar, vill säga.

Dagens lista (lalallalaa)

3 saker jag skulle kunna leva utan

1. En  sinnesjuk lillebror
2. De tre ton tvätt som ockuperar mitt rum 
3.  Kaviar
 
Nu ska jag sova.
Kärlek. ( till sommaren, och till mina döda nyckelpigor dylan och malin. RIP)