Matte&träningsvärk.

Det verkar gå mode i att ha skolämnen med i rubriken.

Jag har så himla ont i mina stackars muskler, överallt. Både framsidan&baksidan av låren, i vaderna, FÖTTERNA, undersidan av armarna & i ryggen. Stackars mig. (det jag egentligen vill få fram är att det faktiskt finns en anledning till att jag sitter här & skriver ist för att vara påväg till träningen, men det jag lyckas med är enbart att låta förfärligt ynklig&patetisk.
Grattis Johanna.
(att tilltala sig själv i tredje person är inte heller speciellt lyckat)

Idag, sen när emelile har gått iväg på sin spanska& jag har tagit min farfars gamla cykel och trampat hem, ska jag äta & sedan packa&städa undan. och plugga lite spanska, kanske. sunds like a great evening, huh? well, så är det när man är duktig, så som jag är.

Singstar igår, alltid kul. : ) är lite trött idag, dock.

Emelie är jättedålig på att läsa min blogg, ska bli kul att se hur lång tid det tar innan hon upptäcker detta;

YOU ROCK.

kärlek.

Päskväll&spanska

Mm, spanska är faktiskt inte så farligt, det är som alla andra ämnen - om man bara tänker lite positivt går lektionerna riktigt bra :)

Idag är andra dagen i skolan, med riktiga lektioner iallafall. Vi började egentligen i onsdags, men jag var ledig både torsdag&fredag, så.. jag har inte  hunnit tröttna, inte än. & hjälp, vad duktig jag känner mig! :)

 ikväll blir det, citat "päskväll" hemma hos mig, med lite härliga brudar som kmr på besök. ska bli nice :)

nu har jag 1,5H hål, först ska emelie ha 45min spanska, och sen är det kims tur. (jag är alltså LEDIG hela den tiden ;; ) sen har vi visserligen 1,5 H Nk, men det är en annan historia.

Nej, nu ska kim och jag hitta på ngt kul på vårt hål, WÖ.

Kärlek.

total eclipse of the heart.

där kan man snacka om MEGAskön låt. helt.. mäktig.

nu är jag hemhemma igen, sitter vid farmins dator och bloggar, trots att jag har annat som jag egentligen borde göra. som att steka biffar till exempel. & plocka fram/bestämma vad jag ska ha med mig för kläder i helgen, det bär ju av till uddevalla ikväll. Jag är rätt nervös, mest för släggan. jag bryr mig inte, nej, jag rättare sagt SKITER i att jag inte kommer komma speciellt högt upp i resultatlistan, det är bara själva.. utförandet jag oroar mig för. jag kan ju för fan inte ens snurra.

menmen, SM är alltid kul, och det är bara att hoppas på det bästa :)

legat & degat på soffan hela morgonen, såg slutet på "girls just wanna have fun", och en  annan, riktig wannabe-harrypotter-sak på Tv1000 family. Urk.

nej, nu ska jag allt göra ngt vettigt, som att måla tånaglarna eller klippa ögonfransarna.

kärlek.


The End

Japp, nu är det slut, over, FINITO. mitt sommarlov alltså.
(I'm SUCH a drama-queen.)

Men, jag är inte speciellt ledsen över det. Jag menar, det är inte så att jag inte inser att detta innebär att min frihet härmed får ett abrubt slut, jag är inte trög. men jag ser vissa ljuspunkter, som att vara tillbaka i växjö till exempel, det är som en start på en ny slags frihet.

And how I love it.

för Växjö rocks, på alla sätt och vis. Mys med emelie&kim i måndags, bio :) sovmorgon, lite catching up med carini (som vart i U-red och storhandlat) på tisdag, shoppning i stan, och sedan tacos hemma hos emeliten. så jäkla najs, rent ut sagt.

för egentligen;
The end is just the beginning of something new.

kärlek.


Krig&mini-flodhästar

Jag har kommit fram till något. Fakta, som kanske med lite tur kan hjälpa till att förändra världsordningen rörande krig, fattigdom & andra eländiga orättvisor. So, here it comes;

Det är svårare att komma på något att blogga om, ju längre tid man håller upp med det.

(Välformulerat, don't you think?)

Jag ska nog stanna uppe ikväll och titta efter den dära mini-flodhästen, som finns i alla hus. Den är så söt tkr jag.

Kärlek -