när världen står still

trots att dagens rubrik lika gärna skulle kunnat vara titeln på vilken hollywoodproducerad kärlekskomedi som helst, är det alltså ngt så långt ifrån det nyss nämnda som man kan komma. det är just titeln på min minst sagt oglamorösa blogg, som råkar handla om mitt, för tillfället,(värt att tillägga) minst sagt ofilmstjärneliknande liv.

Jag tänkte återge hur en typisk dag ser ut för mig, just nu och under de tillfällen som jag kan kalla mig själv för "en hårt arbetande industriarbetare" (mjo, jag vet att ordet "arbetande/arbetare" förekommer två ggn under en mkt kort tidsperiod då man uttalar denna mening, men detta är medvetet då jag verkligen vill understryka hur hårt arbetande jag faktiskt är.) Iallafall, en typisk dag i mitt liv denna vecka:

mobilen ringer, när jag med möda räcker mig efter den ser jag klockan i hörnet visa 05:00 (sug på den!). stiger upp 05:25, även jag förtjänar lite sovmorgon.
jag klär på mig - äter - får skjuts till jobbet av min kära morgonpigga moder, och börjar mitt arbete. Jag sorterar plastdetaljer oavbrutet i 8h, (oavbrutet - inte särskilt sant, hinner med en och annan fikarast, och självklart lite småprat med min kära arbetskollega veronica) sen går jag hem.
Sover, hittar på ngt trevligt på eftermiddagen - kvällen, men det bär tidigt av mot sängen då det krävs en hel del sömn för att klara av mina tuffa arbetsförhållanden.

Det var allt från denna veckas "en dag i en ointressant persons liv", ses nästa vecka! då är det nämligen emelie lundins tur att gästa programmet.

Puss! (johanna000000000pim&emelie, alltid.)


Saknad i massor

Some people want it all,
but I don't want nothing at all
if it ain't you, babes
if I ain't got you.


image11

Resultatet av för mkt fritid

Varför kan inte jag också ha ett fint och annorlunda efternamn? jag menar, Johanna Andersson, vad är det för unikt med det? inget fel på johanna - jag tycker om mitt förnamn, I've grown to like it.
Men det är som jag alltid har sagt; min framtida man ska allt ha ett klatchigt och fint klingande efternamn, annars kan han bara drömma om ett ja framför altaret. ;)

anyway, som man kanske kan gissa med tanke på att jag har tid med sådana funderingar som jag delade med mig av alldeles nyss, känns det att sommaren har börjat på riktigt nu. Idag har nog, without doubts, varit den slappaste av dem alla. Har haft värsta kul med kim hela veckan, men nu dröjer det hela.. 9 dagar innan jag förväntas träffa henne igen. & då är det vus/liseberg som gäller! :D

och i helgen är det midsommar, mys vid hurven är det som gäller.. (var SÅHÄR <> nära att skriva "i hurven", men kom på mig själv- det är ju inte I sjön vi ska fira, även om det är ett & annat dopp inplanerat.)

nej, nu ska jag nog få ordning på lägenheten igen, inte vill jag att den ska se ut såhär när vi kmr tillbaka efter sommarn! :O

puss! (johanna00Pim&emeliten)


CocaCola&MoamStripes i världens bästa stad

Ja, eller typ. Kim tycker att jag borde skrivit "CocaCola&MoamStripes i en av världens bästa städer", men det klingar inte riktigt lika fint tycker jag. ska man överdriva ska man göra det ordentligt, det har jag alltid tyckt & det är ngt jag står för.
 
image10
andreas thorkildsen är bäst. & snyggast- ;;


Blåbärssoppa, the shit

MM, det är som jag sa till min käre far när vi satt och studerade min käre brors diskuskastning i lördags; blåbärssoppa är min absoluta favoritdryck, efter nyponsoppa. :) & jag älskar verkligen blåbärssoppa.

Vanligtvis drömmer jag ALDRIG, eller iallafall väldigt sällan, men det gjorde jag inatt. & vet ni om vad jag drömde?
om de nya ettorna, drömmen kan ha hållit på i max fem minuter, för det enda de han säga/göra var att berätta hur mycket de hatade mcdonalds. det tyckte jag var läskigt.

mår mkt bättre nu angående allt, det är ju trots allt sommarlov :) & trots att jag kmr sakna att ha alla precis runt mig, finns det ändå mobiltelefoner.
men jag fasar fortfarande inför tvåan. (även om det är status att inte vara yngst.)

Jobbigt att inte veta vad jag ska göra på midsommar. får fundera ett tag till.

btw, LÄTT att jag ska köpa kryddflickornas nya samlingsalbum! nostalgi på hög nivå ju :)

Puss! (Johanna00000Pim&Emeliten)


Kalla vindar

Igår var det kyligt i Växjö. Trots att solen sken, höll jag på att frysa ihjäl då jag, den sanna optimisten, inte tagit ngt långarmat med mig. Jag har sommarlov.

MM, notera hur jag väljer att droppa nyheten, det är inget "JAG HAR SOMMARLOOOOV!! :D:D:D" Det syns varken ett utropstecken eller en glad gubbe. För jag är inte glad. Det är inte roligt.

En tår rann ner för min kind igår, kanske flera. Jag var så generad över mitt känsloutbrott att jag inte brydde mig om att räkna dem. Men jag kände mig så otroligt överväldigad av sorg när jag kramade om emelie, sådär hårt som hon alltid kramar, sådär innerligt så man vet att hon verkligen vill krama en och inte gör det bara för att det anses som ett måste. Jag kände att jag verkligen inte ville att hon skulle kliva på bussen, som visserligen bara skulle föra henne ut till hovshaga, men sen, bara en dryg timme senare skulle hon fara hemåt, och jag skulle inte träffa henne mer innan det. Jag vet ju om att jag förhoppningsvis kommer träffa henne redan om .. en vecka? är det en vecka kvar till midsommar? iallafall. Det var inte det, det var bara det att när hon åkte hem var det som ett tecken på att sommaren har börjat, och växjölivet, as we know it, har tagit slut.
 
För efter sommarn kommer det inte vara samma sak. Vickan kommer inte bo så nära att jag nästan kan se hennes gula hus om jag sträcker mig ut ur mitt köksfönster. Vi kommer inte kunna gå in till hennes&mattias arbetsrum på varje hål/rast (det är ju johans, emmis & saras också, men de är nästan aldrig där ändå) och finna dem båda sitta slaviskt framför varsinn dator. Vickan framför filmtipset, och mattias läsandes någon sorts f1 nyhet. 
Jag har dessutom en känsla av att träningarna inte alls kommer vara lika trevliga, men det är ju upp till bevis, ettorna har en rätt maffig yta att fylla.
Well, sånt är livet, det är så sant. Men man behöver inte tycka det är ROLIGT för det.
& oj! vad jag kommer sakna vickan&mattias. 

Jag tänkte på det igår, på katedrals utsläpp, huvudet bunkade och jag mådde mkt illa av kebabtalriken jag nyss slängt i mig, att det var förändringens vindar som ven. Det var därför de var så kalla.

Tur att jag ska träffa kim en ggn till innan hon åker iallafall. men jag tror att jag kommer lipa iallafall, trots att vi ses igen på söndag. Ska ta med mig solglasögonen, för säkerhetsskull.

Vickans studentfest i Ljungbyhed var mkt trevlig dock, men jag känner att det är bättre att jag skriver om den när jag är på lite bättre humör. :)

Puss!(johanna000pim&emeliten, även på avstånd)


Hur det är att leva med ett beroende

Hah, låter väl lite överdrivet och melodramatiskt på alla sätt, (där fick jag in det igen ;D)
Men. Jag är berodende. På riktigt. Seriously.
Av den inte så lite underbara, läskande och fullkomligt fulländade drycken Coca Cola.
men nu ska det snart ske ett abrubt slut på denna kärleksaffär, det är nämligen inte bra för mig att svepa en halvliter av denna dryck per dag, det har jag kommit på alldeles själv.

Forever's gonna start tonight.

Nu bär det av till Växjö igen.

Puss! (johanna000pim&emeliten)