Ewan<3

gud, vad jag älskar att knäcka min rygg! eller, älskar är väl till att överdriva, men.. det är sjukt skönt :)

har precis gjort företagsekonomiprovet, SÅ SKÖNT, för nu är allt det vi fasade för när vi låg på stranden i Italien over and done with, det finns inget mer att oroa sig över! känns så bra så det värker, nästan. ;)

men HM, var är de andra två slöfockarna? vill ju ut på staden nu, eller ja, stan&stan, macken&macken ;)
har ju egentligen inget vettigt att skriva här, men eftersom jag inte har ngt bättre för mig är det såhär det ser ut. hoppas det blir idol till helgen iallafall, för det vore så himla KUL. :D
 &, kan ju passa på att nämna att det nu är typ, 7 veckor kvar till sommarlovet :) har aldrig varit så splittrad inför ett lov, det är en sak som är säker.. DAMNGIRL, (igen)


ewan<3

I love, the moulin rouge :)

puss!   (johanna000pim&emeliten)

Ett brutet löfte

HM, jo jag tror faktiskt jag lovade mig själv att ALDRIG, (never), lägga in en hel låttext på den här bloggen.. men jag kan inte hålla mig, (my affections are to big). DAMN GIRL, jag tror jag är kär.

Your song (Ewan McGregor)

My gift is my song
And this one's for you
And you can tell everybody
That this is your song
It maybe quite simple
But now that it's done
Hope you don't mind
I hope you don't mind
That I put down in words
How wonderful life is now you're in the world

Sat on the roof
And I kicked off the moss
Well some of the verses well
They got me quite cross
But the sun's been kind
While I wrote this song
It's for people like you that
Keep it turned on

So excuse me for forgetting
But these things I do
You see I've forgotten
If they're green or they're blue
Anyway the thing is well I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen

[Allesandro- opera]

And you can tell everybody
This is your song
It may be quite simple
But now that it's done
I hope you don't mind
I hope you don't mind that I put down in words
How wonderful life is, now you're in the world


ohjaa :)

puss! (johanna00pim&emeliten)


No words

Nej, det finns egentligen inga ord som kan beskriva hur underbart det var i Italien, sjukt sköna människor, vackert väder, ingen skola - inga bekymmer? :)

Hade inte tänkt skriva så mycket om det, men nu har det kommit sig så att jag har en hel timme framför mig, själv(alone, solo!) framför min kära emelitens dator, OCH BILDDAGBOKEN ÄR NERE OCH ÄTER GRÖT, så det får nog bli en helredovisning av min vecka i Italien iallafall, om inte annat för att påminna mina kära reskamrater om hur roligt vi faktiskt hade :D 

Kan ju börja på torsdagsmorgonen, kommer till stationen trött & sliten, och vad möter jag inte där? 
jo, ingen annan än kimpa, som är lite småsur efter att ha behövt vänta ensam med DINOSAURIEN i flera minuter, :O fick mig ett gott skratt och piggnade till lite ;)

Sen bar det av, finns väl itne så mkt att säga om ditresan, mer än att jag flög för första gången i mitt liv, himla skoj måste jag medge :D who needs liseberg när det finns luftgropar? :D

på fredagen kom det sig så att jag och kim hamnade i en hiss med marcus och fyra tyskar, det låter väl inte så konstigt i sig kanske, men lägg till att hissen var max en kvadratmeter stor och att vi satt fast i över en halvtimme, så ser du vårt problem. ;) vi fick dock lite extra space när tyskarna kom fram till att mattias var marcus pojkvän, aldrig fel :P Kim blev smått hysterisk av syrebristen och marcus bara garvade åt allt tyskarna sa, jag var livrädd innerst inne, men försökte verka lugn.. gick nog sådär. ;)
 lite småkul såhär i efterhand iallafall, och som vi kom fram till redan då; det var en upplevelse vi sent ska glömma :D

på lördagskvällen plattade vi marcus hår (vi&vi, kim&kim) jag var alldeles för dålig och brutal så jag fick bara titta på- men det var väl tur det för helt plötsligt grabbar hon tag i min DEODORANT sprayflaska (som jag fått av emelies pappa :D, pik eller vad? :P) och sprayar helt vilt i marcus hår, jag;

"NEEEEEEEEEEEEEEEJ, DET ÄR JU FÖR FAN DEODORANT KIM! :O"
marcus min- obetalbar :D

På söndagen bar det av till venedig, som var lite av en besvikelse faktisk.. det luktade skit överallt, och efter trehundra affärer som sålde antingen masker eller glasprydnader var man ganska trött på det.. men pizzan var god, och glassen likaså :) kim hittade en halvhet italienare som tyckte att hon var helhet, och jag kom fram till att kim inte är den bästa till att ha hand om pengar :O men det har hon erkänt själv, så det är inte mer med det :)

är inte riktigt säker, men tror att det var på måndagen detta inträffade.. Kim hade himla roligt åt att platta marcus hår, (IGEN) hur som helst kom vi fram till att en av tyskarna vi fastnat med i hissen, en riktig krulltott, var den som kim helst av allt skulle vilja platta. :D dom satt nere vid receptionen och spelade kort när vi frågade, och tysken är på direkt, men på vilkoret att han ska få locka sophies hår. vi tror ju att han har ngn locktång eller ngt, men när vi plattat hans hår klart (som var ÄCKELPÄCKEL btw, han hade säkert inte duschat på en vecka! :S) så följer jag och mattias med sophie in till tyskarnas rum. det första man möts av en sjukt stark spritstank, och flaskor ÖVERALLT. :O sen försökte de få ut både mig och mattias så att det bara skulle vara sophie kvar, sicka äckel :S vet itne vad de tänkt att göra, men psyktysken som vaktade dörren var rätt läskig och det var sjukt bra när krulltotten frågar vad sophie jobbar med:

"Nono, I'm in eight grade, Im only fourteen!" en minut och en massa chockade ansikten efteråt fick vi gå, oh shit! :)

kan inte riktigt specifiera några speciella händelser dagarna efter detta. vi tränade, solade och mådde allmänt bra :D maffia spelade vi en hel del, och jag tror fan inte jag klarade mig en enda ggn :O jag suger på det alltså.
vi hann även med att spela beachvolley (JÄTTELÄNGE:O) och lite fotboll med. jag är ju så bra på fotboll, ägde sönder hela skiten.. NOOOOOT. (btw, "oooh, such a lovely lip pen! ...... NOOOOOOOT" xD) jag lärde känna tre sötnosar också, Tina, Sophie och TIlda, sjukt sköna brudar som jag inte fattar hur jag kunnat leva utan! ;)

sista kvällen är väl nämnbar med, den slutade nämligen aldrig :D vi satt uppe i hotellets lobby och gjorde charader till klockan var kvart i sex, sophies var lättbäst : ÅÅH, jag har en skiitsvår! :D (maskar äter blommor, hahaha :D) sen började vi fundera på att hotellpersonalen skulle komma upp och laga frukost snart så vi smet ut i mörkret och gick och sa hejdå till arenan, det var kul, men tröttsamt ;)

har säkert glömt en massa, eller så orkar jag bara inte skriva mer.. sjukt kul var det iallafall, óch jag önskar att jag fortfarande vore där :)

ikväll blir det grilla, på min balkong om inte vädret tillåter annat :D

puss! (johanna000kim&emelie00)