what hurts the most

mhm, ännu en ggn har cascada valt en mega-bra låt att göra cover på, & som vanligt är orginalet 1000ggr bättre.

jag är hemhemma nu, sitter vid farmins dator eftersom b2 är alldeles för egoistisk för att låta mig låna hans. (attans små-unge) fast han är rätt bra ändå, ibland. ganska ofta tillochmed :) jag ser så mkt av mig själv i honom, inte rent utseendemässigt trots att det finns de som säger det (*host*´PIM*host*) utan liksom.. tankar.

det har vart en tung vecka, men träningarna har känts super-mega-jättebra, och det är ju skönt det! så länge något går min väg ska jag vara glad, -tänk bara på barnen i afrika ;O (inget att skämta om, JAG VET. men är på det humöret idag så ni får ursäkta)

imorgon är det iallafall jul-mys med virre, evve och elin -  det ska bli en massa nice, :) julen är bäst, blev helt hyper när jag kom hem idag och mams hade plockat fram adventsjulstakarna och bytt gardiner i alla fönstrerna, liite tidigt kanske, men hey, jag gillar det.

nej alltså, nu ska jag allt go to bed, jag hör hur den ropar mitt namn ( vilket borde tyda på att jag faktiskt är tröttare än jag trodde, för rätta mig om jag har fel, men sängar ropar väl itne i vanliga fall?) hmm, dags att säga godnatt iallafall, för att vara på den säkra sidan.

kärlek. (till världen, pim&emeliten)


man vet inte vad framtiden håller, förutom glädje och regnbågar

mm, mikey i Rasten vet allt vad han pratar om han.

Idag är det torsdag, och jag ska åka hemhem ikväll. det ska bli rätt nice, älskar min säng hemma & sen gillar jag huset nu när det börjar bli mörkt&kallt. (vaddå, BÖRJAR BLI, tänker ni, men hey! I'm the writer, sluta klaga)
måste bara nämna att jag älskar veronica för att hon har lagt in sugarbabes nya låt på sin blogg, för det har i sin tur lett till att en sugarbabes-era har börjat i mitt liv, ME LIKE<3 :)

& jag TYCKER faktiskt om snön som faller, trots att den är lite tidig & trots att den är en massa kall. jag har vart så orolig för att  vi aldrig ska få några riktiga vintrar igen att jag är helt överväldigad över att det ens kan vara såhär kallt i sverige! (okej, att jag älskar att ha på mig mina vinterjackor kanske också spelar in lite, men inte mkt, promise!)

ska snart träningen, tänkte bara skriva rent spanskan innan jag drar mig upp till isabella:) är inte alls pepp på gymmet idag, men emelie har säkert rätt när hon säger att det kmr så småningom- hon brukar ha det nämligen ;)

det kmr bli ett rätt intensivt dygn som jag har framför mig har jag en känsla av, som jag redan nämnt bär det av hemåt sent ikväll, för först ska jag ju hinna med ett gympass, ett utvecklingssamtal (nervös!), att äta, & så ska paps installera in vår nya dator i lägenheten (HEJ LYCKA) 
 sen, som jag så smidigt blev påminnd via sms i morse, ska jag till tandläkaren imorgon, kl 0810. efter några troligtvis hemska minuter ska jag sedan möta upp en viss veronicaholmbom :) sen bär det av till ljungby ngn ggn kring lunch, där jag ska möta min kära emeliten för en ny busstur till markaryd(som ligger i småland, btw)

mm, det var mitt dygn det, ska bli niice :) nu måste jag skriva klart den där spanskan bara, och städa lite på min arbetsplats, lyckas alltid med konsstycket att få den att se ut som ett bombnedslag efter en vecka, till städerskans förtret.

kärlek.


I can hear the bells,



en himla skön låt alltså, kan inte få den ur hjärnan, så tänkte att det var lika bra att jag delar med mig.
(passa på att kolla in zac efron i fräsch-frisyr med) ;)

words, -it's all about finding the right ones,

alltså, det här är inte bra. jag är pigg.

okej, jag vet att klockan inte är speciellt mkt, man skulle tillochmed kunna påstå att kvällen fortfarande är ung. men faktum är att jag är sjuk, och jag borde verkligen sova så att jag blir frisk till nästa vecka, jag ligger redan efter i allt känns det som! & jag var faktiskt riktigt trött när jag pratade med emelie innan, och då tänkte jag gå och lägga mig direkt. så fort jag lagt på luren gjorde jag mig iordning med allt vad det innebär, la mig i sängen och.. ja just det, jag blev PIGG.  (alltså, motsatsen till trött, jag gick ju inte direkt och gifte mig med musse elelr ngt sånt..) HEWHEW. ;)

så kände jag plötsligt en brinnande hunger att dela med mig av dagens tankar i denna blogg, & vem är jag att motstå en sådan frestelse när den smyger upp från bakhåll och knackar mig på axeln? nej alltså, karaktär har aldrig varit min starkaste sida.

hah, är det någon mer än jag som tänkt på det här med att när man ska skriva ett blogginlägg måste man först trycka på skapa-fliken? jag tkr det är skitkul, det får mig att känna mig som värsta konstnären, som liksom.. skapar saker. WIOH :D

mm, som jag redan nämnt har jag varit sjuk, hela veckan nästan. var visserligen i skolan i måndags, men.. jag var väl inte direkt närvarade för att vara helt ärlig. sen var jag på spanskan i tisdags med, men samma sak gällde där. så, det är väldans synd om mig, helt enkelt.

kärlek.


Wouldn't you say

Hepphepp, jag är fan sämst. på att uppdatera bloggen alltså, inte på ngt annat ;) hewhew.

Nu är snart lovet slut, & det är väl skönt på sitt vis, - jag hinner att sakna ihjäl mig efter växjö på bara en vecka. Har inte jobbat ngt under lovet, så har bara legat hemma och slappat :) lite surt, hade vart bra att jobba såklart, men det är rätt soft att vila ut sig också, faktiskt.

måste bara passa på att få med en kärleksförklaring med, det känns rätt akut.
DISNEYCHANNEL I MITT HJÄRTA<3 (jag har verkligen låtit min barnsliga sida komma fram under lovet, ME LIKE, för jag vill vara som peter pan och aldrig växa upp, bara leka, se på barnprogram & inte ha ett enda bekymmer i hela världen) 

jag är förkyld med, -SKIT. Jag kan inte träna eller nånting, & som vanligt är man som mest sugen när man inte kan. typiskt.

jag längtar efter två saker just nu, och det ngt helt galet.
1. Julen - mm, kmr ihåg för ngn vecka sen, när jag, virre&evve satt och pratade om julen, då längtade jag. men nu, nu längar jag... en massa mer. Var och shoppade igår, och då hade dom börjat julpynta i affärerna, I WENT MAD!
det var inte hälsosamt, jag köpte 130st värmeljus, och ett antal lyktor därtill. Jag var även mkt nära att köpa ett gör-det-själv-julkorts-kit, men sen kom jag på att jag faktiskt inte skickar några julkort. ja, himmel.
2. Studenten - eller, hm. egentligen längtar jag inte speciellt mkt till studenten, jag gillar det trygga liv jag har nu där jag vet precis vad jag ska göra inom de närmsta året. Men jag vill åka till USA med emelie jag vill lära mig surfa, jag vill åka nu. Jag vill.. göra något. resa. bara köpa en biljett till någonstans, åka dit och se vad som händer. okej, jag är inte riktigt så trög och naiv som jag låter, jag fattar att det hela antagligen skulle sluta med att jag hamnade rånad&mördad i ngn mörk gränd nånstans långt hemifrån, & damn, när man ser på det på det viset låter det väl inte så jättelockande.
men ändå, man kan väl få drömma om lite frihet ibland? :)

kärlek. (eller, påverkad av min extrem-sträcktlästa eng.bok - LOOOOOOVE.)