Spelevink

såg ett kul test i veronicas blogg, och tänkte att jag kunde ju prova, såhär en onsdagseftermiddag när regnet smattrar mot rutan där jag sitter i mitt arbetsrum.
här är resultatet, sådan här bloggare är jag;

"Du skämtar och driver med det mesta. Du har livlig fantasi och älskar att spetsa dina inlägg med överdrifter och rena osanningar. Din största passion är att göra dig lustig på andras bekostnad. Du har egentligen inget liv, men vill ändå ge sken av att du ständigt är på topp, alltid har nära till ett skratt och att din tillvaro är som Lustiga Huset."

HM, oj. det var faktiskt lite läskigt, med tanke på att frågorna var typ "vilken kändis skulle du vilja vara?"
menmen, så ska det ju vara ibland :)

Stackare

Jag har blivit jättedålig på att skriva snabbt på datorn, kolla bara här - jah har blitiv  jättedåligt på att skriva snabbbty på datir. så hade jag skrivit det om jag inte orkat ändra. SHIT. :O

ES redovisning SNART. prov i morse, i NK. gick sådär, men okej ändå. nu är det över iallafall!

VERONICA IS THE SHIT<3
för att vara ärlig saknar jag inte gislaved ett dugg. Men människorna i gislaved, det är annorlunda med det.

nej, vet ni vad? nu ska jag ta och skriva lite arbeten som jag MÅSTE göra, alltså MÅSTE göra den här veckan.(VAD GÖR DU HÄR DÅ KVINNA? SKRIV!)

well, goodnight then.
Puss! (johanna000pimemelie, alltid.)


Utmaning

Alltså, det är en sjukt lång lista, men blir man utmanad av en viss veronica holmbom kan man inte avstå utan att behöva skämmas resten av livet ;)

1. Namn jag lyssnar till: Jag lyssnar ENBART till Johanna, men det händer även att mindre snälla människor (men trots detta ganska påhittiga..) kallar mig saker som Joh, Bumbi, jojo och.. Jojo-hanna. :P men då ignorerar jag dem bara.

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
  well, jag tkr om min humor, annars skulle jag väl inte skratta åt den?

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:  Jag har en viss tendens till att vara riktigt besserwissig, och det hatar jag riktigt innerligt.

4. Detta är jag rädd för: Mörker, hästar.

5. Tre saker jag vill varje dag: Sova, träna & umgås :) (mat är överskattat)

6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Saker som involverar att man måste vara vig, springa långt och hålla ordning på mitt rum (eller i mitt liv i allmänhet.. )

7. Detta tycker jag om att göra: Sova, se på TV och umgås.

8. Detta vill jag göra just nu: Tredje ggn gillt, sova :P jag är en trött människa.

9. Bästa känslan: Känslan av oövervinnerlighet.

10. Värsta känslan: När man måste kissa och det inte finns en toalett på flera mils avstånd.

11. Följande egenskaper ser jag gärna att min partner har: allt det klassiska; ful, dum och tråkig ;)

12. Är du kär just nu: Nej, inte ens i närheten.

13. Jag vill gifta mig: Ohja ;)

14. Följande tre saker vill jag göra innan jag dör: lära mig äta med pinnar, resa jorden runt och få en son, som jag ska döpa till Lancelot :)
15. Min käraste ägodel: Töntigt nog, måste jag svara min OC säsong 1 box :P

16. Något jag vill ha i present: En iPod! (en RIKTIG, med 80gb :D)

17. Detta har jag på mig just nu: Mina only-jeans, ett par helvita sockar och en mörkblå träningst-shirt, ett antal storlekar för stor.

18. Favoritkläder: träningskläder trivs jag bäst i, men det funkar med mjukisbyxor också :)

19. Favoritdjur: Korp

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: allt, men det går i perioder. (har dock alrdig haft en metal-period)

21. Tre av mina favoritlåtar för tillfället (just nu i skrivandets stund) : Almost - Bowling for soup Sheena is a punkrocker - Ramones och Top of the world - The all american rejects.

22. Skola - roligaste/tråkigaste ämne
Roligast:
Engelska & Svenska
Tråkigast: Företagsekonomi, ibland iallafall

23. Stjärntecken: Våg

24. En bok jag gillar: Harry potter, okulturellt nog.

25. En film jag gillar: just nu är jag fullkomligt head-over-heals i the holiday, men i det långa loppet är nog Big fish en av de bästa filmerna någonsin :) (men även the notebook ligger högt på listan!)

26. Favoritdoft: Jordgubbar luktar gott.

28. Detta äter jag gärna: allt! är allätare. men jag gillar itne svamp. eller lök. & sen tål jag inte mjölk..

29. Dricker helst: Cola. är beroende.

30. Favoritgodis: Det ska vara suuurt. 

31. Hit vill jag gärna åka på semester: England, :)

32. Färg på mina ögon: Blå & gröna, med en gul sol runt pupillen :)

33. Min längd: 1,67

34. Jag tror på: Pim. Hon är min gudinna.

35. Jag spelar: Dum.

36. Person jag beundrar: Emelie. hon är min hjältinna.

37. Så här bor jag:
 I en soptipp på veckorna (jag städar nämligen aldrig runt min säng i längenheten) & på helgerna bär det av hemåt, där damsugarens entoniga läte är lag.

38. Antal döda krukväxter i hemmet:  inte en enda vad jag vet, carina sköter dem så bra ;)

39. Det här tänder mig: Intelligens.

40. Det här gör mig avtänd: Fotsvettslukt. eller kim, välj själva..

41. Favoritfärg: Har alltid älskat röd.

42. Favoritcitat:
"Jag HATAR folk i solglasögon" - Pim

43. En hemlighet jag vet: Jag, (till skillnad från en annan person som står mig nära) kan hålla en hemlighet hemlig. (eller kanske närmare en överraskning)

44. Bästa present jag fått: svår fråga.. finns det några dåliga presenter? gratis är gott! ;)

45. Senast köpta skiva: kmr jag inte ihåg, det var så längesen.

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Min högra stortå, den är rent ut sagt vacker.

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Min vänstra stortå.. fulare finns inte :(

48. Udda förmåga/egenskap:  Jag är bra på att överdriva. (livet är så mycket roligare då)

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:  en igelkott.


varma kinder

mmh, precis sådär som man brukar känna sig efter en avslutad tävlingsdag; alldeles lagom trött och seg i både huvud och lemmar, kinderna är varma och rosiga av den friska luften. dessutom man har en ovanligt stark känsla, redan såhär klockan sex en söndagkväll, om att ikväll sover jag nog gott.  :)

Yes, som somliga redan listat ut har jag idag genomlevt utomhussäsongens första tävling, inte minde än en mkt prestigefylld lagtävling. Blev diskus och spjut för min del (inte 300 häck då alltså, som jag försökt lura i vissa lättlurade människor.. :P) det gick okej. inte bra, men inte superkasst. men jag är väl inte direkt nöjd heller.

igårkväll var det eurovision som gällde, och oj, vad taggad man var! trodde väl inte direkt på en svensk vinst, men inte fan trodde jag det skulle gå så pass dåligt som det gick. serbien var inte dåliga, men de var ju knappast bäst. (för det var the ark, HELT opartiskt :P)

floppen bevittnades iallafall hemma hos en viss sötnos named sophie, efter det att vi lyckats trycka i oss massor med överkryddade nachochips och en underlig röra, av johan döpt till "kattgrejset". vi hann även leka sadister i sophies hängmatta, (den största av oss alla var LÄTT kim, hahaha :D)

mm, en helkul kväll var det iallafall, trots att the ark inte vann, ;)

puss! (johanna00000pim&emeliten)


Isglass&idoläventyr

twister, där kan man snacka om mums! :)

jag har fått en jordgubbsfläck på mitt linne. stor är den också.

Nehe, men skulle man ta och skriva ner några rader om helgens äventyr nu kanske? ja, det är det nog allt bud på:)
På fredagen var det egentligen bara mys som gällde, med historian inställd och en strålande sol kan det knappast bli mycket annat :) drog hem och packade lite snabbt efter träningen, och sen bar det av till kim.
jag minns att jag tänkte när jag cyklade genom växjös östra delar, att "jag hoppas att kim har med sig lite vatten"
och vet ni vad? när jag kommer fram och har knackat på fönstret, vad tror ni inte den sötnosen kommer med i sina armar? jo, just det, två vattenflaskor och varsitt äpple! :D helt underbart! :)
sen gick vi till stan, där mötte vi emelie och vickan. vi hann med både ett besök på macken(sen NÄR säger jag macken? för helt plötsligt gör jag det, hela tiden :O) och ett på glasskungen, :D och kim hann köpa ännu ett par skor ;) och damn girl, den där megaglassen jag&kim åt var nog den godaste på LÄNGE :D

sen bar det av till vickans kära ljungbyhed, det blev en raggarunda i "centrum" med en överglad vickan som guide ;D och sen kebabtallrik på ljungbyheds pizzeria ;; MUMS :D
sen tog det ett tag för oss allihopa att trycka in oss i vickans rum.. det var ju inte litet, det var itne det som var problemet. men vi var nio pers som skulle få plats, :D men trots att det var lite trångt sov jag som en liten bebis, där jag låg intryckt mellan kim och sophie :) det blev knappt 4h sömn, för kl 05,45 vaknade alla (utom pim) utav johans mobil. god morgon! :P

malmö blev nästa anhalt, och trots att vi var ltie sena (vi lämnade ljungbyhed ungefär samtidigt som jag sagt till marcus att vi skulle anlända i malmö..) så kom vi dit innan nio, 08,20 för att vara exakt, och ställde oss i kön till IDOL :D det var en lång kö, men jag var mer exalterad än någonsin :D ett par timmar senare, vi stod kvar på i princip samma ställe, kommer en vakt med ofördelaktigt utseende ut och drar en plastremsa (ni vet en sån som poliserna har, fast istället för typ "polisavspärrning" hade den idolloggan på sig :P) en halvmeter framför oss. vi blir lacka som fan, för det visar sig att vi inte skulle få sjunga den dagen :( istället fick vi förtursbiljetter till söndag, men då kunde ju inte vi åka dit. lyckligtvis fanns det några sköna malmöbor som var villiga att byta med oss, så efter ett tag hade vi fått in alla innanför repet iallafall :D men nu stod vi allra sist i kön, och det var nu det roliga började :D
när klockan närmade sig 6 hade vi hunnit med säkert tio fader abraham, och typ fem honky tonk (+ en massa andra kända barnvisor) och våra halsar kändes mer och mer som om de vart fyllda med var sin tallrik risgrynsgröt, (utan mjölk! :O) mindre fördelaktigt kanske med tanke på att det var en sångtävling vi köade till, men med tanke på hur seriösa vi var så spelade det hela ingen större roll ;) vi var nog det absolut största irritationsobjektet iallafall, en brud överföll sophie i ett desperat försök att få oss att sluta sjunga, en annan, überseriös, kille (som inte gick vidare, HAHA :P) kom först fram och bad oss med silkeslen stämma;

- SNÄLLASNÄLLA sluuuuta, jag har så jävla ont i huvudet!

men när han insåg att detta inte gick, försökte han istället hota oss med sitt paraply! det gick inte att få tyst på oss då heller, så han gick tillbaka till sin plats i kön, med ett mkt plågat ansiktsutryck. :p

vi kom in tillslut, sjöng och garvade åt juryn.. körde lite
- ååååååååååååååååååååhhhhhhhhh, SOPA!

(som btw var mkt roligt när vi körde ute  i kön, och en kille med sopborste stod ett par meter ifrån, :D)

sen åkte vi,  jag&johan till simrishamn, och resten till sina respektive hem. :)

det var väl ungerfär allt om helgen, sen har vi ju valborg med visserligen..
men det får bli en annan ggn isf ;)

(:
puss! (johanna00pim&emeliten)