Hemma igen.

Mm, dubbeltydig rubrik dagen till ära - jag syftar både på min egen hemkomst efter ett antal dagar i sveriges något sydligare delar, men även min kära vän emelie, som nu efter otaliga dagar i Polen bestämt sig för att återvända till sitt andra hemland ;)

Nu är snart sommarlovet slut, men sommaren har inte ens börjat. känns skumt.

kärlek.


Ut på äventyr

Idag är det en stor dag. Jag, Johanna Andersson, ska nämligen snart (inte strax) ge mig av till Hallaryd, & en viss snygging named Kim Petersson-Ek. :) Jag är lite försenad dock, och det irriterar mig något oändligt. Längtar, även det något oändligt (känner mig just nu som Buzz Lightgear, om det är så han stavas, "mot oändligtheten, & vidare!") Hoppas iallafall på att få se lite Baywatch-scener man hört så mkt om ;)

(Blue Water High, nivet den engelsktalande, ganska töntiga och kliché-artade serien på sommarlovsmorgon? I'm in love, bara btw)

Nej, nu får jag allt skynda mig om jag ska hinna iväg idag.

kärlek.


Hej hej sommar!

YES, nu är den äntligen här, den del av mitt sommarlov som är tänkt att totalt & fullkomligt bli tillägnad min lata sida. (som, om jag får säga det själv, kan klassas som lite av en minioritet i mina i övrigt så charmerande personlighetsdrag) Hrrm, iallafall.

Jag genomförde idag min officiellt sista sommarjobbs-arbetsdag idag, och ACK, så skönt det kändes! Var dock lite smånervös se sisådär halva dagen, ett antal till synes ganska skrämmande engelsmän/kvinnor could be blamed. Well, de sa då inget ofördelaktigt om mig och carina där vi satt och svettades, så jag hoppas & tror att det gick finfint. :)

Imorgon bär det på sedvanligt vis iväg till sommarens egna lustträdgård (på det MEST oporriga sätt som finns!) nämligen Olofsbo havsbad. eller, egentligen inte just havsbadet, mer själva.. byn. men det låter mer finklingande med ett avslutande "havsbad", det tkr jag bestämt!

Förhoppningsvis bär det av till El Stockholmo på måndag, om vi får tag på en bil vill säga. Ingen som har en över? inte det? konstigt, det må jag säga.

Veckans idol: Nic Schröder, helt galen. & vilken överskottsenergi!
Veckans crush: Ronald Weasley, helt hilarious.

nej, nu blir det sängen, att vara hard-working tar minsann på ens krafter.

puss!(johanna000000pim&emeliten)

kärlek.


Impossible is just a big word,

thrown around by small men who find it easier to live in the world they've been given than to explore the power they have to change it. Impossible is not a fact. Its an opinion. Impossible is not a declaration. Its a dare. Impossible is potential. Impossible is temporary. Impossible is nothing.


- Lite allmänt om Veronicas födelsedag.

här följer, på begäran av TVÅ personer (notera&förundras) en uppdatering av min blogg.

Idag, onsdag, är det bara två dagar kvar till Veronica Holmboms födelsedag. Det är det 17:e i ordningen, och hon ser inte alls fram emot den. Innan idag, hade jag ingen aning om att det var Veronicas födelsedag på fredag. På fredag är det fredagen den 13:e, alltså är det fredagen den trettonde som är Veronicas födelsedag. Veronica är född fredagen den 13:e, så 13 är därigenom hennes turnummer. 13 är annars ett olycksnummer. Veronica kräver inte mycket på sin födelsedag, hon önskar sig
- ett (1) par glasögonbågar med tillhörande glas anpassade till Veronicas styrka
- en (1) systemkamera.

(Systemkameran har hon redan fått, så den går egentligen att stryka från listan. Men det skulle sett dumt ut med en lista som enbart innehöll en punkt)

Detta är alltså de saker som står på Veronicas önskelista, men hon önskar sig även ngt otroligt, häpnadsväckande, fascinerande, otroligt, vackert, romantiskt etc. etc. av sin pojkvän. Ingen press alltså.

Det var allt för "allmänt om Veronicas födelsedag" idag, men frukta inte! fler uppdateringar angående ämnet kmr med säkerhet dyka upp.