-and I wanna do eliin.

snabbt inlägg nu, för om inte mindre än sex minuter börjar morgonsoffan, med björrne som benjamin! och pierre. (för han finns inte, -han ÄR.) och fråga mig inte varför jag inte ser på greys, det gör mig bara upprörd.

hursomhelst jobbar jag nu om dagarna, och de dagar jag jobbar är jag som en zombie. så att alla vet.

men nu ska jag springa och hämta en apelsin och bänka mig framför tv:n, WAY.

kärlek! (till björrne, speciellt)

I'm an open sink

precis som meredith. hon är min role model. typ. trots att hon är konstig och dyster.
jag ska bli en glad meredith när jag blir vuxen.

nu är det bestämt&bokat; den 24 oktober, konserthuset i växjö kl  20.00 ska jag&carina och kanske linkan sitta på rad sju till vänster och se på när björn gustafssons spott flyger över oss. och njuta av det, såklart.

jag och min kropp är i obalans. jag kan inte sova, fast jag är trött, jag är sjuk, fast jag vill träna. jag hatar att vara sjuk. men jag älskar grey's anatomy. jag skulle lätt vara sjuk hela tiden om jag blev behandlad på seattle grace hospital. så besatt är jag för tillfället. and I like it.

jag räknade ut idag vid maten att på torsdag kmr det dröja 20 dagar, dvs nästan tre veckor, tills jag behöver oroa mig för att gå till skolan igen. om man inte räknar engelskan på måndagen efter lovet, och det gör inte jag. det känns bättre så ;) .

okej, I admit, då. jag vill inte alls vara som meredith, hon är skön, men konstig. jag vill bara ha mcdreamy, that's all. 

pussochkramochgodnatt.
&kärlek, förstås.


om dumhet var en människa, skulle ni vart kina, ni två

för att björrne och glans är roligast ngnsin, no need att bry sig om de andra två.
& det finns ingenting som heter dålig humor.

 

btw; carina säger att hon inte har ngt youtube-konto, men eftersom jag inte är den som låter mig luras i första taget har jag allt avslöjat hennes bluff! "gustavssonbjornlove", -kan det vara ngn annan? trodde inte det. HAH! ;)

kärlek!

I'm electric, - I just want to dance

en lliten anteckning innan det bär av till skolan, ungersk gulash och engelska- grammatik test. kanske.

Idag är det den 17 mars, igår var jag ute och solade, och idag när jag vaknade var hela marken täckt med snö. :O
jag är minst sagt CHOCKAD. menmen, nu har det mesta lagt sig, så förhoppningsvis halkar jag inte med cykeln på väg till skolan; you can only hope. (hope, you only can)

nej, nu bär det av; för nu är kimkim online på msn, så då måste hon vara färdig med nk-provet :)

btw; imorgon kmr emelie till växjö, - LYCKA

kärlek!

They asked me; what do you think you will find?

And I replied: -I don't know but it's something divine
I always wanted a bittersweet heart
It seems it was already there from the start

And it wont let me go
 

Idag är jag sjuk, och det är aldrig kul. vaknade i morse med feting-huvudvärk och extremt ont i halsen. jag var en optimist; reste till och med på mig och gick ett par steg mot dörren, men sen vände jag om och la mig i sängen igen. not worth it, bestämde jag mig för.
attans emelie, det måste vart hon som smittade mig igår alltså. att vi bara pratade i telefon och det faktum att hon befinner sig ett antal miljoner mil härifrån(okej spanien är itne så långt bort för oss; men tänk på hur liten en bakterie är) kan försvåra relativiteten för min teori, men hey, jag är övertygad.

så hursomhelst har min dag idag bestått av väldigt mkt tv-tittande. fick dock en smärre chock när jag märkte att jag endast hade ett avsnitt kvar av Grey's, och jag var.. inte redo för det. så jag såg en halvtimme på UR som sände ett barnprogram på nord-samiska som handlade om två pojkar som köpte glass. i en halvtimme. stackars nordsamiska barn.
sen såg jag på grey's. det var bra. men sorgligt.

sen kom carina hem, -hon var också sjuk. så vi slängde på starwars ep 1, så BRA. sen sov jag i två timmar medans carina gjorde nyttiga och bra saker och sen såg vi på starwars 2. tvåan&trean i samma film, nästan för mkt. så ikväll är det roomies tur att ha ani inne hos sig, men på söndag, då är det min tur.

igår, när jag pratade med min far EXPLODERADE lampan inne på toaletten, -det var läskigt värre. så nu har vi, äkta kim-style, värmeljus därinne. har vart lite smått nervös sen jag hittade en spindel där i förra veckan, men när carina sa att hon hade spolat under badkaret och inte sett ngt komma ut, blev jag lugn. först. sen slogs jag av tanken, -vart är den då?
Så nu ska jag hålla mig tills jag kmr hemhem imorgon.

btw! Har märkt att en viss virre börjar bli lite smått orolig för att jag inte ska klara av mina blogginlägg i tid, jag har till och med märkt en viss tvekan i hennes tro på mig och min kapacitet :O därför har jag bara en sak att säga till en sådan förrädare,
 - ATT jag kommer klara det, veronicaholmbom, (och om inte, så ska jag.. ge dig en vit elefant, från indien. en äkta indisk vit elefant med en freaking PLUTT i pannan, -så säker är jag)

kärlek!

och visst var det så att nån annan har gjort det här förr?

nån som inte var dålig?

Dagens världsförändrande fakta
1. Westside har äckelkaffe
men vad ska man göra på femminuters-rasten på nk:n när man är trött och seg & i akut behov av koffein? nej just det; då gäller det bara att blunda hålla för näsan och KLUNKA. på tal om det;
2. Jag gillar inte morotsjuice med ingefära
samma sak där; men ska man bli brun och hålla jämn takt med emeliten som just nu ligger i spanien och gottar sönder sig i solen,  så gäller det bara att, ja just det;  KLUNKA!
3. Jag&carina ska flytta till seminarievägen/gamla norr vägen
Trots att vi har 4 köpoäng, ligger på 95:e plats i kön och inte har gjort vår intresseanmälan än: lättplätt!
för vi är dreamers.
4. Dagens musikfavoriter är lätt hästpojken& markus krunegård
svensk musik i mitt hjärta.

jag är en vampyr, jag suger och spyr
låt mig komma in, jag vill bli din
hela världens hunger samlad i mig

btw: jag har lovat emelie minst 5 uppdateringar i både bloggen och bilddagboken tills hon kmr hem på måndag, så att hon ska kunna göra ngt i skolan när hon inte orkar göra läxorna ;) so look out, here I come; uppdaterarkungen nästa.

nu är det spanskaplugg som gäller; för jag ska få mvg i naturkunskap.
kärlek!