had it been another day I might have looked the other way,

and I had never been aware.
But as it is, I dream of her tonight.

YES, me like the beatles, definitivt. speciellt i across the universe-versionerna :)



nu har jag jobbat mitt sista pass som telefonförsäljare, det var väl en.. erfarenhet, men det är skönt att erfarenheten är över. :) nu bär det av till bed, är trött-trött och skolan börjar redan åtta imorgon.

Kärlek. (till väldens bästa emelie, speciellt.)

it takes a fool

And if you think I'm corny, then it will not make me sorry
It's your right to laugh at me. (and in turn that's my oppurtunity to feel brave)

Because ridicule is no shame, it's just a way to eclipse hate.
It's just a way to put my back straight, it's just a way to remain sane.

don't you worry what the bitter hearts are gonna say

Hey, don't write yourself off yet.
It's only in your head you feel left out or
looked down on.

nej men vet ni vad? så blev jag helt plötsligt sugen på att uppdatera lite, på riktigt- & där kom känslan jag väntat på! min glädje dämpas dock lite av det faktum att youtube verkar befinna sig i en tillfällig kris och vägrar förse mig med musik, men hey, jag överlever nog.

jag är hemhemma, såg precis på P3-guldgalan. (precis= för 60min sedan, men tiden går fort när man har roligt) den var okej. rätt människor vann de priser som faktiskt betydde ngt. (okej, "betydde", det är ju knappast musikens oscars,) & jag menar, tro mig eller ej, men jag hade knappast hoppat sönder någon soffa, vem som än hade vunnit "årets hiphop/soul". men det var nice att säkert! & maia hirasawa fick varsitt pris, & lasse var ju en självklar vinnare han med, såklart :)

idag har vart en rätt seg dag, egentligen. mådde piss i morse så jag gav upp tanken på att få mig ett riktigt fet-jobbigt pass den här veckan. tog bussen in till stan, gick hem med cykeln, tog loss bakhjulet (duktiga jag), packade väskan och tog bussen in till stan igen, med cykelhjul och hela alltet. busschaffuören gav mig en rätt besvärad blick när jag kom dragandes på antagligen ett av världshistoriens mest pajade bak-cykelhjul och skulle betala med samma hand, & det slutade med att jag lyckades åka på min biljett som egentligen hade gått ut. min plånbok tackade cykelhjulet och allt besvärligt med det var som bortblåst.

sen gick jag och mitt cykelhjul genom hela stan & till värendsvallen för att möta upp B1, & det mest dramatiska som hände var att jag råkade glömma bort det vid pringleschipsen på ÖB för några minuter. när jag kom tillbaka för att hämta det hade en liten ring med förundrade tanter samlats runt det för att tillsammans diskutera vad ett smutsigt och pajat cykelhjul gjorde där. jag räddade dem från grumlandet (även om jag misstänker att de allihop tyckte att detta var ett väldigt spännande inslag i deras fredagsshopping,)med ett ursäktande "det ska lagas ..." log ett, som jag hoppas itne var allt för besvärat leénde, och smet sedan snabbt iväg och betalade i kassan. telenor-killen stannade mig förvånande nog inte och frågade vilket abbonemang jag ringer med, konstigt värre.

sedan åkte jag och min käre bror och mötte upp mor&far i smålandstenar, för att sen dra iväg till U-red. jag köpte två saker, -en hårinpackning och ett sånt där mini-träd som mr miyagi har i karate kid. så fick jag en lysande gul vår-jacka av b1 med, så det var en lyckad tripp, ändå. :)

imorgon, (idag) tävlar emelie på adecco, jag ska hålla tummarna medans jag sover, så kan det inte gå annat än strålande. :)

kärlek.

återupptäckt kärlek



Okej, jag vet att det är uselt att inte uppdatera på hundra år, för att sedan bara lägga in ett youtube-fönster. men lyssna på låten, and I'm sure you'll forgive. den är sjukt underbar, det är som att hitta en femtiolapp i fickan som man hade glömt att man haft.

time start to pass, -before you know it you're frozen

hm, jag har varit lite dålig på uppdateringar den senaste tiden, sämre än vanligt, till och med.

men alltså, det blir inte så mkt att skriva om, när ens dagar enbart består av tv-spel, film och lite dator. har faktiskt provat på lite WoW med (hehe, skrev det som äkta nörden också, -I like iit) men annars har det inte vart så mkt variation att skryta om, och ärligt talat tror jag att jag håller på att bli galen på det.

men imån bär det av till växjöt. äkta nice (: ska tävla, och kulan ska slängas iväg över tio meter, det har jag bestämt.
så ska jag ju vara världens bästa emelies manager också, shit pommes. agne bergwall kan slänga sig i väggen. ;) nejmenallvarligt, jag älskar tävlingsatmosfären, och vallen känns ju nästan som hemmaplan numera.
 
mm, nu saknar jag MoM, (mitt nya namn på lägenheten, carina fattar, kanske. om hon tänker efter), jag saknar min säng och hjärtat i varrdagsrumsfönstret. MM, allt.

och tro det eller ej, men jag saknar pasta med köttochgrillkrydda.

- nej nu ska jag packa klart. :)

kärlek.