my itchy boomba




bara för att bruden i blont lockigt hår är jamess lillasyster, och allt med james är bra.

mer eller mindre, dock.  ;)

kärlek!

It's friday, I'm in love!

Yes, lätt att jag är kär i vårvädret, uh huh.

Just precis nu är jag rätt så jäkla super-hypad, lite yr i huvudet men överlag; riktigt pigg. men så blir det när man lägger sig för en liten powernap sisådär på fredagseftermiddagen och vaknar upp en och en halv timme senare av ens lillebrors brutala knackningar på dörren. yesyes, underbart underbart. :D det är rätt illa dock, när man inte klarar av att lyssna på musik för man tycker det tar för lång tid att komma till refrängen. shit pommes.

det har varit en riktigt bra dag idag, första dagen på länge utan huvudvärk och det kan ha lite att göra med det. riktigt fet-jobbigt pass i morse. det är nice, efteråt, och idag var jag INTE ALLS taggad heller så då var det ännu skönare när man faktistk hade genomfört det hela :) segade mig kvar efter träningen, orkade inte stressa. cyklade hem i vårsolen, duschade och gick till skolan. hade världens tyngsta bag att dra på, men inte ens det kunde förstöra min promenad -med across the universe-soundtracket spelandes i mina öron och solen skinandes i mina ögon, krävs det en hel del. :D

kom till skolan, åt, riskerade livet(om inte annat geografi-betyget) för att hälsa på carina, gick världens omväg och kom på mig själv med att smyga när jag kom för nära min geo-lärares arbetsrum, för OPS klimatarbetet är fortfarande inte klart. men hon var inte där; allt slit i onödan. well, life is about taking risks, så jag antar att det var bra ändå.
Iallafall, efter detta hjärtpåfrestande äventyr fortsatte jag min promenad till ÖB. skulle inhandlat ett halvt ton pringles-chips till halva släkten, men de var slut så jag passade på att fynda lite köttfärsås istället. det funkar ju det med, som tur är. där kom b1 och hämtade mig, vi tog en runda kring mediaMARCHT innan vi åkte hemhem. det gick fort idag, -P3 i mitt hjärta!

jag och roomie var på bio i onsdags, jumper (aka hopparna) RIKTIGT BRA. hayden christensen; MMM; men han är ingen james, för det är INGEN. blir nog bioo next week med, antingen I'm not there eller sweeney todd. eller kanske båda? det är fett nice med sf-rabattkort!

nu ska jag käka fredags-kvällsmat med mi familia, jag gillar det.

kärlek! & värme


Björnn

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka, när du fnissar som en liten flicka.
När man känner nåt man can't deny, when the eagles fly over mountain high.
När all oro är som bortblåst och försvunnen, när Simba återvänder i lejonkungen.
När man bara drar replik för att slippa krångla, min pappa är rik, vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvudet ut, då ser man galen ut!
Det hör egentligen inte hit att höra, det är bara en grej man kan göra.
När jag dansat med Elin en sommarnatt lång, och vi satt på en parkbänk, jag var kär, hon drack rom.
När Elin sa att jag var den vackraste som finns, såg in i mina ögon och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten, våga fall som ett löv, våga chansa och se hur det går.
Vad är fegt? Vad är mod? What is love? Baby don't hurt me, don't hurt me, no more.
Från en afton som doftar lite Y.M.C.A,
Tack Göteborg! Ni är kärlek för mig.

För att björn gustavsson är bland det roligaste som finns, och för att jag aldrig någonsin never ever hört en bättre kärleksdikt! :D

bara för att det är alla hjärtans dag, men jag är inte ledsen för det, men jag känner ngn som är deet,

carina kan känna sig träffad.

internationell kärlek: love, liebe, amore och sen vet jag inte vad det heter på spanska; pinsamt!

Jamess

alldeles för lite sömn inatt. jag har blivit bortskämd med absolute minimum-sömn per natt = 6h, då blir 4,5 helt plötsligt.. lite för lite.

jag har utforskat min lite kvinnligare sida på sistone, har nämligen upptäckt tjusningen med online-spel-klippdockor. ("för det är kvinnligt och inte flickigt?" my point, exactly) men jag finner det ändå lite komiskt att man klassar klipp-dockor som ett SPEL. ;)

idag är det onsdag, och onsdagar är nicenice! nu ska jag och emelie till mcdonalds och se om man får ett twister med i happy meal, och sen bär det av till mediaMARCHT. friidrottskväll ikväll med, kuljul :)

kärlek!

I'll get by with a little help from my friends,

 I'm gonna try with a little help from my friends. 

ja nu hade jag allt tänkt lägga upp ett mastodont-inlägg här, som ett avslut på söndagkvällen. men, så råkar jag händelsevis gå in på imdb, enbart för att kolla lite background på en nyligen sedd favorit-film, OCH POFF-BANG-BOOM ser jag ett välbekant ansikte på framsidan; och POFF-BOOM-BANG, ser jag att BAFTA-galan är IKVÄLL! & james, JAMES, är nominerad till bästa manliga! shitpommes, tänkte jag, här gäller det att slänga sig framför tv:n, åt helvete med nattsömnen! men, senare, efter en hel del research (rådfrågade vickan) inser jag att det sänds på star!, och bbc. jippie yay självklart har vi de kanalerna då alltså, noot. så nu när all min energi gick åt till en bergochdalbana i känslor, lycka tätt följt av grym besvikelse, blir det inget av mittt mastodont inlägg. maybe tomorrow, then.
 
men iallafall, nu ska jag sova. upp tidigt imån, då bär det av till växjöt, tidigt tidigt.

What value will there ever be in life, if we aren't together?
avslutar med en numera klassisk james-line, och jag lovar; hade det varit mig han yttrat orden till, hade jag fallit rakt ner på stället och kolat vippen. med glädje.

kärlek