do you feel a certain sence of synergy between yourself and me?

Igår var det studenfest,
idag är det Björn&Soran (Mina nattgäster bör anlända nu, när som helst)
rummet är städat och fint (thanks to roomie <3),
huvudvärken & illamåendet har i princip gått över,
& HÖSTLOVET ÄR HÄR!

för att citera en favoritartist of mine; Life is good.

Jag har dessutom mejlat och interakterat med ett antal resebyråer idag, och just precis nu känns monto gordo i Portugal helt perfekt. Väntar bara på svar om huruvida det är möjligt att förlänga det till 10-12 dagar utan att det kostar helt galet mkt, och sen är vi i princip good to go.

studentfesten var ju inte helt fläckfri, men som stinha sa
man lär sig
det hoppas jag, verkligen.

kärlek (till hösten, inte regnet & till kristian anttila)


I'm definitely waiting for you to smile and change your mind

Then I'll say I'm sorry and I'll wrap my arms around your body
paolopaolopaolo (& queen, alltid)


Today's the day, det är något speciellt med födelsedagar.
Allting går liksom lite lättare, leendet är inte lika långt borta som det har varit de senaste dagarna, solen skiner (ibland, iallafall) och.. life is good, helt enkelt.

Något som även det bidrar till lyckoruset är träningstarten, att träningsvärk kan vara så efterlängtat kan vara svårt att tro. men jag har nog aldrig varit så glad över något som medför att jag inte kan ta av mig en tröja utan någon slags assistans, som jag är nu. Vallen = äkta kärlek, (även om alla nya säkerhetsanordningar irriterar mig en aning) well, enligt fredrik ska vi snart få nycklar, och då kan man ju få passa på och känna sig lite viktig, också. ;)

Haft temadagar i dagarna två, och jag har fått en del gjort iallafall. Skickat ut önskan om intresseanmälan, och så fort de flesta har svarat så ska jag skriva några väl valda rader till sportinitaly och se vad de har att erbjuda. en utflyktsresa till Rom hade iallafall inte jag bangat på.

Nu ska jag och Emelie till Biblioteket och födelsedagsfika,
sen blir det häckträning, och i eftermiddag kmr mor&far för att fira min stora dag. (Johannes ska med också, men han gillar inte att jag skriver om honom i min blogg, jag tror att jag förstör hans image)
& ikväll, ikväll blir det utgång med ett gäng underbara tjejer, vart vi ska är dock inte riktigt bestämt men det är sånt som kommer med flowet.

att fylla arton är rätt fett ändå.

Kärlek. (till den 8 oktober, och till KP som var FÖRST, med 00,02 idag)

We're distracted by the hard times, and the troubles that we make

Let us throw them in the ocean, let it wash our cares away

hm, tredje inlägget i rad med paolo-rubrik -ohyes. (jag gillar det)
 
Det här har, med största sannolikhet, varit den värsta dagen i mitt liv, hittills. detta beror inte bara på att jag har haft ett relativt smärtfritt liv fram tills idag,
det är bara det att idag, onsdagen den 1 oktober (en vecka innan min artonårsdag YEY ) har jag haft det värsta migränanfallet ngnsin. EVER.

För att inte gå in på detaljer, det var fruktansvärt. jag låg i sängen till klockan var fem,(alltså, 17.00 !) med ett litet break ngn gng runt halv två typ. fruktansvärt. (som en fruktansvärt frustrerande fågel)

 så jag ringde min mor och beklagade mig, kände att det nog bara var en migrän-människa som kunde förstå min smärta. hon ringde far, far kom och hämtade mig, och här sitter jag framför fars dator med eftersmärta, ett extremt tungt huvud och en smula yrsel. (låter lite som ett pannkaksrecept om man tänker på det. ja, väldigt länge alltså.)

men på fredag blir det att åka tillbaka till mitt älskade växjö, för då blir det först bowling, lite psykologi och spanska, och sen, sen är det krunegård på palladium med ellibelli som gäller, och det ska bli kalasnice (det är min nyligen analyserade svenska novell som fått mig att sätta ihop diverse adjektiv, funkar på nästan allt och det blir lite mer effekt. inbillar jag mig, iallafall)

ja, nej eller kanske, nu blir det till att sova.

Kärlek (till livet, it's growing on me) & till erika, för hennes söt-kommentar. du är bästbra! :)