even if your heart would listen, I doubt I could explain

mm, jimmy eat world<3

Nu var det så längesen jag bloggade igen, & eftersom jag har fått en MASSA, (notera MASSA) påtryckningar och pikar om detta så är det väl dags att slänga ner några rader om mitt så oerhört intressanta liv ;)

Jag har vart hem-hemma ända sen i torsdags, för då var det stress&jäkt som gällde alltså. direkt när illamåendet hade lagt sig efter tretusenmetersloppet var det bara att slänga på sig kläderna och skynda sig hem. var lite lat dock, så mami fick hämta mig på atleticum, vilket betyder att jag kmr få gå till träningen på måndag eftersom min cykel nu står där alldeles för sig själv på värendsvallen. (förhoppningsvis måste jag tillägga, växjö är trots allt cykel-stjälarstaden nr1)

Jag har en massa plugg som bara ligger och väntar på mig, - MEN JAG ORKAR INTE! svenskan ska jag läsa ut iallafall, men kommunikationsuppgiften kan kyssa mig i arslet. (hehe, försvenskningar i mitt hjärta<3)

blev så glad när emeliten ringde & berättade att hennes väska har kommit tbks, det finns hopp om mänskligheten alltså :)

nej, nu ska jag ta och spela lite bourneout, för det var alldeles för längesen. :)

kärlek.


Mums-apelsiner&världens största hål.

Mm, här sitter jag nu & äter apelsiner, cirkus en timme efter det att jag slutade min spanska. (där jag hade prov btw,) Nästa lektion: 15.00.
DET ÄR ETT SJUKT LÅNGT HÅL, & det borde kunna komma högt upp på en rekord-lista av ngt slag, faktiskt.

var på konsum innan med carina & inhandlade lite "Danino mager vanilj-yoghurt" - MUMS :D blev lite blue keld björnbär med, det är en riktig klassiker det ;)

Födelsedag igår, megamys. Vaknade med presenter liggandes vid sängkanten, hur mkt bättre kan det bli?;) Sen följdes det upp av första grundträningspasset sen vilan, - fett jobbigt men megaskönt efteråt, såklart. sen kom jag till skolan, jätteförsent för svenskan hade börjat för nästan en kvart innan jag ställde cykeln utanför mitt arbetsrum, och då hade jag inte ätit än! :O damn, ;) fick en massa fina presenter med, jag älskar att fylla år :D

höll nästan på att glömma; mams, paps, johannes, mormor, kimmo & johan kom och hälsade på mig igår, var riktigt najs, och jag fick årets lätt fetaste present av ma&pa; en TATUERING :D som jag velat ha så länge, nu gäller det bara att hitta den exakta formen på min lilla fot-ödla, sen blir det att cykla ner till Finn's & beställa tid :)

träning i eftermiddag, längtar.

(älskar denna låten, lyssna och njut!
http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8)
kärlek.


I am an asphalt flower, breaking free,

but you keep stopping me.

Jag har så ont i mitt stackars lilla huvud, att om det inte vore för att jag vill ta vara på min sista vecka i vila, och verkligen passa på att göra ngt medans man har eftermiddagarna lediga, skulle jag allt åkt raka vägen hem & sovit. (& städat lite med, sen. för det kan definitivt behövas.)

men vi får väl se vad eftermiddagen bjuder på, ska hem till pimpim runt sju iallafall är det tänkt :)

(btw så är emil sötast i världen<3)

kärlek.