Sweet baby JESUS

idag är det valborg.
valborg är kul,.
snart kommer erikas kompis, hon har en tuttpiercing. Malin ska sova hos mig inatt
God natt och en trevlig valbrog

in la españa

Just precis nu sitter jag pa ett internetcafé precis utanfor vart hotell, med ellinor vid min sida. for tre minuter sedan oppnades maten, sa vi ska strax ga. Men minimum-taxan for internet ligger pa 15 minuter, och jag ar val en snal smalanning och vill inte ga innan jag iallafall utnyttjat lite av tiden.

Ikvall blir det Benidorm, nicenicenice!

Spanien ar truly wonderful, vackert vader om an lite molnigt da och da. Ellinor vill halsa sverige att hennes ogon svider efter det brutala simpasset hon genomlevde i eftermiddags, ( i hotellets ganska FETA pool. hehe)

Jag har kopt tva klockor. Men de var billiga lou, no need to worry.

KARLEK!


med en splittrad känsla i maggropen

Om cirka en timme kommer jag stå nere på stationen och vänta. Vill vara bland de första, helst allra först, och känna det som att jag har koll på läget. Jag tror att jag har det, men jag vet inte säkert. Det är det som gör att jag mår lite dåligt.

För jag tror att jag har kollat precis allting jag ska ha kollat. Jag tror att allting är precis som det ska.
Men tanken på om det är ngt som går fel gör att jag blir alldeles snurrig. Har inte kunnat sova ordentligt på flera nätter nu, så det ska bli skönt när ditresan är avklarad, hotellet är incheckat och arenan är kontrollerad. Imorgon natt, oj vad jag kommer sova gott då. För resan kommer bli galet kul, det är iallafall något jag är säker på. (och om allt går åt helvete har jag iallafall en massa Paolo på mobilen, och ett par fräscha headphones, hehe)

Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på scrubs i 45 minuter, innan jag tar mitt pick och pack och går ner. Scrubs är nice, JD är min vän.

Kärlek!


33 sekunder i himmelriket

För att fira att geniet Stephen Merchant var med i allas vår expressen igår, tänkte jag posta ett The office-klipp.
& sen är jag den som går emot mina egna impulser?



Nu har helvetes-halsflussen börjat lugna sig, och jag känner mig nästan levande igen. Dagen har gått åt till att bygga sandslott på stranden och ta upp kampen om universum med mina småkusiner. Plus lite boule-spelande, som jag förlorade stort.
 
Ikväll blir det Star Wars ep. I, (GO Han Solo), äggmacka och förhoppningsvis lite kortspel. Mm, lov kan vara ganska nice när man är halv-frisk.

Kärlek!

Gemla - grodparadiset, plus en och annan dödlig fight

Gårdagens eftermiddag - kväll spenderades som redan nämnts i Gemla, numera även känt som "grodparadiset". ;) Hur mysigt som helst, det blev lite solning, wookmat, walking, photoshoot och umgänge med Peter. Vi höll på att dö när vi gick på en grusväg i utkanten av Gemla, med månen som enda ljuskälla och hästhagar så långt ögat nådde. Eller, jag höll på att dö.
Jag tror jag behöver gå i terapi för min mörkrädsla. Alternativt min hästskräck. Eller för min oförmåga att sluta sjunga när min hals egentligen skulle behöva vila. Kunde knappt prata när jag vaknade i morse, trots det kunde jag inte hindra mig själv när Don't you want me kom på radion. Sen kunde jag definitivt inte prata obehindrat, men det var värt det. SYNTH!

Idag var det kalas, min gammelmorfar skulle fyllt 100. Tycker inte det är lika konstigt som Louie, speciellt inte när kalaset innebar mockatårta och svärdlekar med min lillkusin. Mockatårta är något jag älskar, min mormors mockatårta är.. det bästa som finns, typ. Så länge jag kan minnas har jag fått önska en tårta till min födelsedag, och så länge jag kan minnas har jag ringt upp till min mormor ett par dagar innan den 8 oktober och frågat om hon skulle vilja göra en mockatårta till mig. och hon har sagt ja, varenda gång.

Jag dog dessutom ett antal gånger, trots att jag var Anakin och hade Luke Skywalker vid min sida (en omöjlig duo, jag vet. Men två starka viljor fick tillslut leda till en kompromiss) Som jedi lever man ett farligt liv, men tillgången till lightsabers väger definitivt upp. Det bör dock kanske nämnas att jag minst hälften av gångerna blev mördad av just min kompanjon Luke, vilket hade varit förståeligt om jag varit Darth Vader. Men det var jag inte, jag var Anakin. Inte lill-Anakin, Hayden-Anakin. End of story.

Veckan som kommer ska jag och Lou (also known as Joe&Lou) skicka in våra ansökningar till aupairförmedlingen om allt går som det ska. Freaks me out, på ett bra sätt.

En annan tanke som freakar mig lite är den om hur liite tid jag har kvar i skolan. En beräkning:
Denna vecka är det påsklov.
Nästa vecka åker jag till Spanien, (:D:D) och kmr hem i mitten av veckan därefter.
Sen är det tre och en halv vecka till jag och Lou åker till Skottland. (:D:D)
Sen är det  EN vecka fram till balen. Därefter EN vecka fram till studenten.

Niiiice.

Johanna Gillar
1. Mockatårta
2. Min skoltids-beräkning
3. Svärdfights, alltid kul att döda med en ljusstråle













Kärlek!


något av en kärleksförklaring

Jag älskar min röda sommarjacka.
Nej, rättelse - jag älskar det faktum att jag kan ha på mig min röda sommarjacka utan att frysa.
Fast jag gillar jackan också, förstås. & färgen röd. Det har alltid varit min favoritfärg, sen jag var väldigt liten. Min första klocka var röd, till exempel. Om någon undrade.

Denna vecka har gått sinnessjukt snabbt, så som alla andra veckor. Den inleddes med ett antal (två) sjukdagar, där jag enbart låg hemma, sällskapad av Louie, och såg på diverse TV-program, åt yoghurt och värmde frysta bär.
I onsdags blev det till att svälja ett antal ibumetin och ge sig av till skolan, solen och den klarblåa himmeln gjorde det hela bra mycket enklare. Igår morse 08.00 gick jag på min sista lektion innan lovet,

Vilket, kom jag på nu, innebär att jag har haft påsklov i över ett dygn. Utan att tänka på det. Wow. Scheisse. MG! Mitt sista lov som gymnasiestuderande.. Inget annat än härligt.

Johanna gillar
1. Min röda sommarjacka (helt otippat)
2. Att jag helt plötsligt har fått disneychannel på min boxer, YES!
3. Att halstabletter existerar, speciellt de som gör att hela tungan domnar bort för en stund

KP ringde precis, hon ville att jag skulle hälsa att hon håller på att dö i bussen. Så nu sitter jag och håller tummarna för att hon överlever.

Ikväll bär det av till Gemla, och till världens bästa Bäst-Erika! Jag har bestämt mig för att jag ska försöka hitta alldeles själv, och med tanke på att jag i princip kan gå vilse i en garderob tycker jag personligen att det kommer bli mycket intressant. Ska bli väldigt kul dock, med Soulie har man aldrig tråkigt. :)





Kärlek!