national lampoons, glögg&Jussi, -the shit

blir inget långt inlägg nu, för jag har redan borstat tänderna och gjort mig i ordning för sängen, med allt vad det innebär-förutom att faktiskt lägga mig, alltså. (fast jag hade ju inte tackat nej till en laptop, nejnej)

men jag kände bara att det var nödvändigt att dela med mig av vad som nyss inträffat, för det är såhär;
att nu, när alla julklapparna är inhandlade tillika inslagna & lagda under granen,
julgranen är klädd&ljusen är tända,
ett päron till farsa firar jul är sedd på&skrattad åt,
och framför allt, traditionernas tradition är utförd,
med glögg&pepparkakor i vardagsrummet vid midnatt, med jussi sjungandes o helga natt på p4,

-it's finally starting to feel like christmas.

så, ha en underbar jul allihopa, det tänker iallafall jag ha. :)

kärlek. (en massa, för julen är trots allt kärlekens högtid)


den vinner som är trägen, den förlorar som ger upp

idag är det dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan-före-dan, före DOPPAREDAN! :D (om det mot förmodan är någon som har missat det) detta innebär att det bara är 9 avsnitt kvar av julkalendern! :O

 iallafall så har jag har pyntat mitt rum hemhemma idag, det blev så mys att jag knappt ville skiljas ifrån det. jag skulle kunnat ligga där i en vecka, i min ovanligt fint bäddade säng, bredvid min uråldriga tomtemor-docka, (som saknar ett och annat ansiktsdrag) och tittat på alla välbekanta porslinsansikten som ler med en mer innerlig glädje än många levande varelser. det gör mig så.. glad. & jag gillar att vara glad. :)

sen blev det till att leka DJ i blueberry, det funkade väl sådär men alla kan inte vara bäst på allt, så är det. slog nytt rekord i att komma ner till växjöt sent, shit pommes! är inte alls trött dock, -vila middag mitt på eftermiddagen i mitt hjärta<3 ;) & det spelar inte så stor roll på söndagar, man bara måste ju gilla att träningen börjar kl halv tio på måndagar.

avslutningsvis kan jag väl bara dela med mig av dagens insikt: 
LÄTT att jag ska till varberg den 16/7, lasse på sommarturné; äkta mäktigt.

(You said: Well, never mind, we're ugly but we have the music)

Kärlek.

you got me feel all those butterflies inside

Idag, gick jag upp sjukt tidigt.


(tänkte bara se till att ni VERKLIGEN noterar överstående text, och låter budskapet riktigt SJUNKA IN)
Mhmm, imorse (inatt, är egentigen ett mer passande ord) var det till att släpa lemmarna ur sängen kl 04.30, (i mitt fall en i taget, eftersom jag hade vissa svårigheter med att få huvudet att lämna kudden fick fötterna helt enkelt leda vägen) sen bar det av till jkpg, endast för att få uppleva en låång förmiddag, fylld med pratiga gubbar och sura tanter med ett överflöd av femkronor.

sen ikväll har det vart släkt-kalas för min käre b2, det blev lite svensk-dubbad Harry Potter 5, och en massa guitar hero. (& alltså, believe it or not; men ronald är lika mkt min man när han är dubbad till svenska som när han har äkta het britt-accent. shit pommes.)

julen, den är nästan här nu. den är som en vattenblåsa på hälen precis innan den ska gå sönder;
man märker av den vart man än går, & när den har spruckit ("är över") längtar man till hur det var innan.

HEHE, känns bra att avsluta dagen med ett egengjort-megauselt skämt.
(men tro inte att jag ogillar julen på ngt sätt ändå, för den är BÄST<3)

kärlek.


ingen vind kan blåsa omkull oss nu,

Dagens sanning: mig <3 ronald
Dagens ord: editA
Dagens affär: MediaMarkt
Dagens utmaning:
(ska länka de sidor jag besöker mest, easy job, faktiskt. jag är nämligen inte speciellt.. varierande, på den punkten)

www.bilddagboken.se - ja alltså, en favorit, onekligen. mina fingrar börjar automatiskt skriva denna adress i fältet varje gng jag öppnar en internetsida, och jag har, naturligtvis, användarnamn+lösenord sedan länge inprintat i fingrarna.
www.google.se - det är väl klassiskt, men allt som behöver vetas, hittas på google. (guds gåva till eleven)  
www.youtube.com - Yes, antingen som musikkälla, eller bara som ett oerhört underhållande tidsfördriv.
www.itslearning.se - tja, det händer väl någon gång om dagen. man måste keep up med vad som händer i ens kurser, ju.

nej, nu bär det av till säng, ögonlocken börjar bli oroande tunga.

kärlek.


if it's cold outside, -show the world the warmt of your smile

MHM, vem har blivit kung på att uppdatera? JO, JAG! (det egentliga svaret är väl veronica, hon kan verkligen vara.. aktiv, ;) men jag gillar att vara kung, onekligen)
Det är också ett rätt roligt fenomen, som i prinicp alltid stämmer, att VARJE gång jag säger ngt sånt, som typ "jag är kung på det", eller "hon är KUNG" (& det gör jag ganska ofta) så är det någon som kommenterar med; MÄH; menar du inte drottning?  ... (ööh)

anyways, idag har jag&carina klätt julgranen, lätt snyggast ngnsin. men ljusen funkar tyvärr inte, eftersom.. ja, jagvet faktiskt inte varför, men kontakten passar inte i våra uttag. =( men, vi överkompenserade med glitter och polkagrisar, så vi överlever nog ska ni se, no need for worries.

vart ute i skogen idag med och sett ut hemhemma-julgranen, och grillat korv :) hade vart ännu mysigare om det inte hade regnat konstant, men man kan inte få allt. luktar iallafall rök om hela mig nu, och det lär det göra i ytterligare en vecka, får väl bara hoppas på att ingen får för sig att jag gått över till den mörka sidan.

nejalltså, nu bär det nog av i säng, ich bin müde. (nu gäller det bara att hoppas på att müde betyder trött, som jag har för mig, och inte arg, som det faktiskt också kan betyda i min tyska-hatande hjärna)

People keep talking, (they can say what they like)
But all I know is; everything's gonna be alright.
  

Kärlek.

mig <3 rupert

såhär är det, jag är förkyld. and it sucks, TOTALLY. Idag har jag bara gått runt och tyckt synd om mig själv, klassiska frågor som "varför jag? varför nu? (har carina blivit galen?)" har virrat runt i min hjärna, utan någon som helst diciplin eller struktur. så, som vanligt när jag sätter mig ner och bloggar, är det för att tala om för er läsare att (inte lika mycket tala om som att beodra, men all right,)
-det är fritt fram att tycka väldigt synd om mig, för tro mig, jag behöver det verkligen.

för visst är det så? man blir ALLTID så himla åh-tyck-jättejätte-mkt-synd-om-mig-jag-är-sjuk-och-förtjänar-omtanke när man blir förkyld. ("man" i det här fallet=jag, men jag hoppas att jag inte är ensam) för vet ni vad?
jag har ont i halsen,
det svider i ögonen,
mitt huvud gör jätteont HEELA tiden,
min näsa är antingen jättetäppt, eller.. motsatsen till jättetäppt(låter så äckligt att säga att "den rinner"..)
jag fryser hela tiden, trots att termometern visar 25+ här hemma,
= allt känns PISS.

men, NOG GNÄLLT. för idag iallafall- kanske skriver en rad imorgon och uppdaterar er om läget i min förkylda värld(för alla är verkligen jätteintresserade av mina patetiska tyck-synd-om-mig-inlägg)

dagen inleddes iallafall med ett besök hos tandläkaren, kan en dag börja mkt bättre än så? i vilket fall var det snabbt över, och sedan bar det av till mitt älskade U-red. trots mitt värkande huvud och typ hundratusenmiljoner människor att brottas med, köpte jag hela 6st julklappar- känns riktigt nice faktiskt :) nu ska jag bara hitta på ett bra gömställe till dem alla, johannes avslöjade nämligen idag att han är så nyfiken att han inte kan hålla sig ifrån att titta lite efter sina julklappar, trots att han vet att det inte är roligt att se dem innan julafton. shit tänkte jag, här blir det till att vara riktigt finurlig alltså. men, jag är inte den som tackar nej till en utmaning, nehedå.

och nivet det där jag skrev, för ett par rader sedan, om att det var typ hundratusenmiljoner människor i U-red? det var sant. nästan iallafall. det var äkta disney-känsla över det, ni vet när kalle typ brottas i affärerna över den sista åh så coola roboten som knattarna önskat sig? så var det, typ. blev påkörd av ett dussin vagnar, och blev ett oräknerligt antal ggr inputtad i hårda väggar.
(& gissa vad jag kände för att skrika till alla dessa människor som betedde sig så våldsamt i min närhet? jo, just det; JAG ÄR SJUK; TYCK SYND OM MIG ISTÄLLET FÖR ATT KÖRA ERA JÄVLA ARMBÅGAR I MINA ÖMTÅLIGA REVBEN)
men jag orkade inte, utan suckade bara och gick vidare tills nästa stressade människa puttade och/eller körde in i mig. och tur var väl kanske det. tror inte att johannes hade uppskattat ett sådant utbrott.

nej, nu känns det som om jag skrivit en halv novell, det blir lätt så när man har mkt att klaga över. nästa gång lovar jag att skriva om något som enbart är positivt, som julen eller det faktum att hermione granger inte föll för draco malfoy. (hej lycka)

kärlek, (för det man ger får man tillbaka)