på tal om allmän dumhet&alldeles för starkt kaffe

Ja, helt ärligt. Jag är fan dum.

Inte dum som i elak, (eller kanske det med, ibland) utan dum som i.. DUM. alternativt TRÖG, men jag gillar inte det ordet. 

Tillåt mig att förklara;
Den här kvällen, just idag, den 29/4 - 08, tisdagen innan valborg, skulle vara HELT uteslutande tillägnad städning, alternativt lite packning, om tiden räckte till. Så blev icke fallet.
Jag har dock, till mitt eget försvar tagit lite kläder från soffan och placerat dem i en lidl-kasse på golvet istället. duktiga jag!

så nu sitter jag här istället, är alldeles för trött för att göra ngt mer, så jag har på vanligt vis övertalat mig själv om att det är bättre att göra det imorgon istället, när jag är piggare. HEHE; jovars. har kokat kaffe på farmors zoegas med, men glömde hennes visdomsord om att man inte behöver lika mkt kaffe som vatten, & JOTACK det misstaget lär jag inte göra om. man kunde känna koffeinsmaken bränna nere i lilltån.

Hur som helst, eller, however som det så fint  heter på mitt favoritspråk SKOTSKA. (btw, skotsKrutigt, smaka på ordet! lite svårt för en smålänning som en själv) så är det valborg imån, and I can't wait. Har nästan bestämt mig för vad jag ska ha på mig dessutom, LYCKA! :D

well, det var nästan allt för mig ikväll (hoppas att du är nöjd veronica) ;) men bara för att jag blev inspirerad till att uttrycka mina känslor efter min msn-konversation med emeliten ikväll (nu har jag alltså även avslöjat vad jag gjorde istället för att städa) så ska bloggen idag få ge utrymme till lite kärleksförklaringar. har nämligen noterat att det finns mkt färre sådana nu är förr, och detta beror inte på att jag inte älskar människor lika mkt, utan för att jag är sämre på att visa det. :)

Carina, Emelie & Kim - Ni är bäst i världen & utan er skulle jag.. vara död, i princip. <3

Evelina, Veronica & Elin - Jag saknar er så det värker, varje dag. Ni är det enda som får mig att önska att jag fortfarande bodde i Gislaved, tänk att få träffa er varje dag. <3

KÄRLEK! (imorgon är det valborg, hejhejhej!)


Det är inte mkt alls jag begär,

Du får vara dej själv, jag lovar och svär

lalala, Jumper är allt nostalgi på hög nivå. trots att jag typ var sex år när de var aktuella. 

söndag kväll, -jag har en känsla av att veckan jag har framför mig kmr bli ett rent helvete, verkligen. så min teori om varför jag inte ens är det minsta lilla trött är att min kropp strejkar; om jag går och lägger mig blir det automatiskt måndag, -och då börjar helvetes-veckan.
så jag är pigg. föreslog för pimpim att vi skulle ta ett varv runt sjön, men hon tackade nej. konstigt, visst?

nu är det snart en hel vecka sen vi kom hem ifrån spanien, tiden går så fort att det är fullkomligt överväldigande. hursomhelst var iallafall spanien helt klart underbart, jag hade inte tackat nej till en vecka till, eller varför inte en månad? :)

nej nu ska jag kolla på parlamentet-klipp på youtube, -sjukt bra underhållning :D

kärlek! (till spanien, & människorna som var med)