slappt.

hmm, undrar om man lyser i mörkret om man har på sig JLo's nya parfym "Glow in the dark" måntro? ^o)


ska jag melodifestivalblogga lite med då, det är ganska inne har jag hört.. och jag som är så lättpåverkad av sånt måste ju såklart hänga på trenden.. ;P
The ark är bäst, men mkt tätt följd av Andreas johnsson. 
måns är lätt snyggast, han får mig av någon oförklarlig anledning till att slänga ur mig en massa konstiga ljud, som på alldeles för många vis påminner om fiskmåsars parningsläten.. :O well, riktigt så illa är det väl kanske inte, jag skrämmer mig själv ibland, I'm telling you.

183329-2 

sen innan ni går vidare, kolla in det här,
lägg ifrån er allt ni har för händerna och bara njut av dessa omåttligt underhållande klipp, det är värt varje sekund. :D

http://www.youtube.com/watch?v=qHwV29ClJ74
http://www.youtube.com/watch?v=KjLj__apgQw
http://www.youtube.com/watch?v=79XELAJZGo0&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=ohAtVm8i-Ac&mode=related&search=

so long suckers,

puss!

chokolade

mmh. lättbäst! :D har säkert smuttat i mig femton koppar denna vecka. FEMTON! det är inte helt normalt, I'm telling you. men jag skyller på det energibehov som faktiskt uppstår när man är så duktig som jag och jobbar heeela lovet, så det är helt enkelt ngt jag unnar mig. så, in other words;
CHOKLAD IS THE SHIT! - samma färg och allt! (some say min humor är oslagbar, andra att den inte existerar.. jag tkr att jag får till det from timetotime iaf ;D) 

veckans, kanske MÅNADENS ord, är lätt FRÄNT! kanske räcker till en årsnominering, we'll see about that.. huh? carina hatar det, men det är bara för att hon är avis på mig och fylking, det är säkert!

och cashewnötter är gottgott. alltid lika. måste komma ihåg att tacka kimsi for introducing us på måndag, det var kärlek vid första ögonkastet på alla sätt! :D

bra låtar:
Mika - Grace Kelly 
Salem Al Fakir - Good song
The Ark - The worrying kind

 det är så det spritter i benen av glädje och längtan efter att svänga på höfterna. helsköna låtar alltså :)

men nu är det dags för lite mediaprojektplugg, and I'm sooo looking forward to it!

puss!


hick!

hmm, egentligen låter det ju inte så, väl? när man hickar, låter man väl inte "hick"? mer som, "hough".. iallafall när jag är drabbad. JAG ÄR DRABBAD! jag hatar det, man glömmer bort from time to time hur jävla ont det gör efter ett tag. har typ kramp i min magge, shiet! (för er som inte fattade, magge var med flit, det låter mkt roligare så, try it! :D)

har jobbat idag, not ninetofive men likväl sextotvå. det funkar det med, så skönt när det är över bara :) skönt med lov, men finns så mkt som måste hinnas med.. får väl se hur det blir med det, jag är ju så EFFEKTIIIV ;D (alltså, jag är verkligen inte det,)

ÅÅÅH, jag vill till balders den tredje, vore ju så kul! :D det får lösa sig helt enkelt med allt, the sounds får jag bara inte missa! :)

so long suckers!
puss!

En evighet

nej, jag syftar inte på carolas urgamla och alltid lika cpdåliga låt, utan på min håltimma. har tre timmar att slå ihjäl, och till det inget liv, så räkna med ett überlångt inlägg ;) är tillbaka på min egen dator nu, och det är skönt men jag saknar ljuset inne på emelies rum lite :p
igår var det alla hjärtans dag, och jag var faktiskt inte det minsta deprimerad, inte för att jag brukar vara det, men folk påstår att man borde. jag var tvärtom väldigt trevlig och sprang runt och spred kärlek i form av inbillade små rosblad, och njöt av livet i största allmänhet :D visserligen var jag väl inte lika glad som emelie när vi skulle ta oss hem från den stora staden framåt kvällen, men det var nästan omöjligt så det kan väl förklara en del, huh? :P har bara en lektion kvar nu, sen är det looov:D lite surt, eller ganska mkt. jag kmr sakna allt&alla. men vafan, det är ju bara en vecka ;) och det ska bli ganska skönt att ta en paus från allt faktiskt.

sista lektionen är visserligen historia och jag hatar vår nya lärare, HE SUCKS! han är totalförvirrad konstant, och hans powerpointpresentationer är knappt läsbara, GAAAH! men, han är väl söt på sitt eget lilla vis ;)

kimsi sov hemma hos mig inatt, och vi åt ehm.. VÄLDIGT rostade mackor till frukost. (absoluut inte knäckebröd med andra ord.. :p)


men so long suckers,
puss!


Snö

ja, det är ju inte helt fel ändå. har inte sett ngt positivt med det alls, mer än (KANSKE) den myshetsfaktor den faktiskt ger.. men, a little too late now, isn't it? men som sagt, har hittat ngt braa med det iaf. PULKAÅKNING :D eller, det jag, nathalie och vickan utförde borde mer passande kallas för icakasseåkning, men you get the point ;) jag blev genomblöt och iskall, men det var sannerligen värt det!:D


so long bitches, nu ska jag dra till konsum och köpa frukost, för oj vad det kurrar i magen.


puss!


Kyligt

MMH, det är väl en bra sammanfattning på denna söndag? jag bara fryser fryser FRYYYSER. tror jag har köldskadat min ena stortå om jag ska vara helt ärlig, precis som jag brukar alltså. SHIIIIT. fast, nu när jag kommit in känns den mer som brännskadad, och för att vara ärlig vet jag inte riktigt vad som är värst :P har kommit över min betygspanik nu iallafall, whatever om jag inte får mvg i alla ämnen, kan ju iallafall bli städerska eller ngt, inget fel med deeeet. (sarkaaasm, lite hjälp för de trögtänkta) njet, men palla.
tror jag ska blondera håret gult och lära mig ryska på sportlovet förresten, det låter väl fräänt ändå? lite exitement in my life, I NEED IT! eller nej förresten, no more drama pleease.

nu är det bara en vecka kvar, fyra dagar mer exakt, WOHOOO :D

nej, nu ska jag lära min sambo att spela achtung, YEAHYEAH på två - ^^
puss!

Helt fel.

alltså, det är något som är helt fel med mig, något allvarligt som troligtvis kmr leda till min egen undegång ngn gng i framtiden. jag borde verkligen inte sitta här, nejnejnej. JAG BORDE PLUUUGGA! jag borde cykla till närmsta affär (som visserligen ligger typ trehundra km härifrån, which sucks, men man bor ju på landet) och köpa dagens exemplar av expressen, för att sedan analysera om det är någon skillnad i språket på kultursidorna och krönikan, TRO FAN DET, det fattar varenda männska.
 har jag nämnt att jag HATAR gymnasiet? inte det? nej, det kan väl bero på att det inte är sant. men jag kan väl få låtsas för tillfället?

nej, om jag skulle ställa upp en sådan där fin uträkning som vi så ofta använder oss av på företagsekonomin, med gymnasiets plus och minus, skulle det lätt gå med vinst. fast just nu känns det som om det är nere i en djup ekonomisk svacka..


nja, nu ska jag gå och göra något vettigt med mitt liv, för jag måste trots allt ha mvg i typ alla ämnen om jag ska bli journalist. och mitt otroligt dåliga sinne för planering är väl inte det roligaste att läsa om ändå.. ^^


jenny was a friend of mine<3


puss!


affe<3

affe<3


han är väl ändå det sötaste? ;)

potatismos

jaa, det är nog det som jag saknar mest av livet i lyx och överflöd. Det som pågick under nästan 16 år av mitt liv, när min kära mor lagade min mat, skjutsade mig och tvättade mina kläder. men nu är det som sagt slut med det, och det jag saknar allra mest, det som gör min hemlängtan ens befintlig,  är alltså hemmalagat potatismos. och jag tkr inte ens speciellt mkt om potatismos. trodde jag. 

Nu sitter jag i skolan, på stinhas dator, precis som vanligt.  tkr ännu mindre om mitt arbetsrum nu när inte kim är där och agerar moraliskt stöd, och dessutom är luktar det svettiga strumpor där inne.. toppar inte min mysighetslista direkt! ;P

och sen är det träning som gäller, orkar egentligen inte.. supersegt är väldigt klent ord att använda till att beskriva hur denna torsdag hittills har förflutit. Jag är inte trött, jag är utmattad.
och då känns tanken på att stå i ett illaluktande gym och känna sig som en femåring inte speciellt lockande.

är det bara jag, eller ger detta inlägg ett väldigt negativt intryck? sorry for that, men det är så jag känner mig nu. och jag får väl passa på, för de tillfällen där johanna andersson är negativ kan man räkna på en hand. fast that's a good thing, måste jag ändå säga ;)

men nu är det gene som gäller, jag ska krossa de små uppstickarna! :P

one touch, and my heart goes. all the way.

puss!

Mitt första, någonsin.

Yes, mitt första blogginlägg alltså. Satt och filosoferade på vanligt vis innan idag, och funderade på vad jag tkr om att göra mest i livet. kom på en massa saker såklart, positiv som man är ;) men, my point is, högt upp på denna oändliga lista finner vi både att formulera mina vanligtvis djupa tankar i skrift, men även kanske lite mer otippat; att dela med mig av ovanligt starka åsikter om allt&alla, till alla.

Så är det bara jag, eller verkar detta som en sjukt bra kombination för en sjukt bra bloggare? kanske till och med en världsbäst bloggare? För hade jag haft orken att skriva ner alla saker jag skulle vilja göra innan jag dör, skulle att bli världsbäst lätt stå med på den listan. och varför inte bli det i bloggande då? (förresten, vem fan kom på ordet blogg då? när blev dagbok omodernt?) jag har ju förutsättningarna; 
jag har viljan, jag har... mkt tid. och detta borde leda till.. något världsbäst. :)

så, nu vet ni där ute i cyperspacet mina egna mål och realistiska förhoppningar om detta bloggande, får se vem som blir mest besviken..

(och, kan väl passa på. jag vet inte vad jag tänkte med när jag tryckte på knappen för att acceptera "johannay". men, antar att det var för att "johannazzz" var upptaget)

Puss!